Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Leonie ter Braak werd ‘snoeihard gepest’ om eerste liefde: ‘Ik was ‘die vieze pot”

Leonie ter Braak werd ‘snoeihard gepest’ om eerste liefde: ‘Ik was ‘die vieze pot”

Leonie ter Braak werd ‘snoeihard gepest’ om eerste liefde: ‘Ik was ‘die vieze pot”

Leonie ter Braak (39) heeft in een openhartig interview met het tijdschrift ‘Jan’ uitgebreid vertelt over haar eerste verliefdheid en de hevige gevolgen die die liefde veroorzaakte. Leonie werd als tiener namelijk ernstig gepest vanwege de persoon voor wie ze gevoelens had, een meisje.

Verliefd op een meisje

Leonie werd “op slag verliefd” toen ze naar de middelbare school ging. “Voor het eerst in mijn leven, helemaal knetter hoteldebotel van iemand. En die iemand, was een meisje”, vertelt ze in het tijdschrift (dat overigens ook een reeks prachtige foto’s van Leonie schoot in Marokko). “Ik wilde bij haar zijn, alles met haar delen. Als ze in de pauze naast me zat, gierden de hormonen door mijn lijf.”

‘Snoeiharde pesterijen’

Het voormalig fotomodel vertelt dat ze brieven naar elkaar gingen schrijven, waarin Leonie na een tijdje haar gevoelens voor het meisje deelde. “Ik dacht dat die gevoelens wederzijds waren, maar dat bleek niet zo te zijn, toen ik ontdekte dat mijn brieven door de halve school waren gelezen. Diep in Twente was er 27 jaar geleden weinig tolerantie jegens meisjes die op meisjes verliefd werden. Dus ik was ‘die vieze pot’ en werd het mikpunt van snoeiharde pesterijen.”

Pas na lange tijd weer verliefd

Na die eerste verliefdheid heeft Leonie, die in het huidige seizoen van Wie is de Mol? te zien was, nooit meer verliefde gevoelens voor een meisje gehad. “Wel duurde het na die eerste keer heel lang voordat ik überhaupt weer iets van verliefdheid heb ervaren. Ik had de deksel zo op mijn neus gekregen, ik keek wel uit natuurlijk.”

Lees ook
Dít ongebruikelijke deed Leonie ter Braak met haar placenta

Gelukkig gezin

Samen met haar vriend Floris Koch, met wie ze al ruim dertien jaar gelukkig is, startte Leonie in 2013 een gezin. In november van dat jaar kregen zij zoontje James, in oktober 2016 kwam daar zoontje Valentijn bij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Safari ?? ????

Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress