Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei, Leonardo DiCaprio moet getuigen over rol in Wolf of Wall Street

Oei, Leonardo DiCaprio moet getuigen over rol in Wolf of Wall Street

Oei, Leonardo DiCaprio moet getuigen over rol in Wolf of Wall Street

Het zal je maar overkomen, je speelt een fantastische (fictieve) rol in een kaskraker en moet vervolgens getuigen in een non-fictieve rechtbank. Dit overkomt momenteel Leonardo DiCaprio. Andrew Greene klaagde de filmmakers van Wolf of Wall Street aan omdat het criminele personage Nicky ‘Rugrat’ Koskoff op hem zou zijn gebaseerd. Maar speelde Leo niet de rol van Jordan Belfort? 

Hoewel Leo niet de rol van Nicky speelde, mogen de advocaten hem toch eens onder vuur nemen als voorbereiding op het proces. Vreemd, want regisseur Martin Scorsese en scriptschrijver Terence Winter hebben al een verklaring afgelegd.

the-wolf-of-wall-street-e1448905929673

De rol van Nicky ‘Rugrat’ Koskoff zou de reputatie van Andrew zo ernstig beschadigd hebben dat het hem een slordige 15 miljoen dollar heeft gekost. Hij claimt dat hij werd neergezet als een crimineel, drugsgebruiker en iemand zonder moraal. Volledig onterecht, vindt hij.

Andrew Greene is het echte hoofd van Stratton Oakmont, de plek waar Wolf of Wall Street op gebaseerd is. Volgens hem worden er ook duidelijke referenties naar hem gemaakt in de film, o.a. naar zijn haarstukje. In het echte leven wordt Andrew ‘wigman‘ genoemd en in de film vliegen de grapjes over zijn ‘piece of shit hairpiece’ je ook rond de oren. Hmmm, zou er dan toch iets van waar zijn?

Lees ook: