Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De liefde spat er vanaf: Lauren Verster deelt zeldzaam intiem kiekje met vriend

De liefde spat er vanaf: Lauren Verster deelt zeldzaam intiem kiekje met vriend

Celebs
De liefde spat er vanaf: Lauren Verster deelt zeldzaam intiem kiekje met vriend

Lauren Verster deelt regelmatige zoete kiekjes van haar dochters Leentje en Maggy, maar vriend Jasper Diepenveen zien we slechts sporadisch voorbijkomen op social media. Voor haar werk maakte ze vandaag echter een uitzondering en poste ze een intiem kiekje van zichzelf en Jasper op Instagram. 

Showbizzkoppel met Jort Kelder

Ze vormde samen met Jort Kelder vijf jaar lang het ultieme showbizzkoppel. In 2015 kwam er helaas een einde aan het liefdessprookje tussen de twee. “Het is natuurlijk wel verdrietig, we houden wel van elkaar en we zijn leuk met elkaar”, reageerde Lauren toen op de breuk. Ondanks dat Jort normaal gesproken zijn lippen stijf op elkaar houdt wat betreft zijn liefdesleven, besloot hij toch het een en ander over de breuk naar buiten te brengen.

Verliefd geworden op Jasper

Zo vertelde hij dat hij niet diegene is die er een einde aan maakte. Integendeel zelfs. Jort hoopte dat zijn relatie overeind bleef. “Dat is niet zo gegaan en dat is pijnlijk, als je in dat soort dingen teleurgesteld raakt. Die is gewoon met een ander gegaan”, vertelde hij een jaar na de relatiebreuk in een interview. Lauren was niet blij met Jort’s uitspraken. Wel bevestigde ze dat ze tijdens haar relatie met Jort inderdaad verliefd was geworden op cameraman Jasper.

Lees ook
Lauren Verster over hoe het moederschap haar heeft veranderd: ‘Ik schrijf elke ochtend in mijn dagboek’

Superverdrietig

“Ik zou er niet voor kiezen om dit in de media te melden en nu kiest hij ervoor om dit te zeggen. Ik werd verliefd op iemand anders en heb daarvoor geworsteld. Maar daar is het op kapot gegaan. Het is superzuur en het had niet mogen gebeuren en ik heb iemand pijn gedaan die ik het meeste gun in de hele wereld en ben daar superverdrietig om geweest. Maar dit is wat het is”, luidde het eenmalige statement van Lauren.

Huwelijk

Inmiddels zijn Lauren en Jasper nog steeds stapelgek op elkaar en werd hun liefde de afgelopen jaren bekroond met de komst van hun twee dochters. Echter staat een eventueel huwelijk voorlopig niet op de planning. Zo liet Lauren deze week tijdens een interview met Trouw weten. “Jasper haat het om in de aandacht te staan, hij wordt al zenuwachtig van het idee dat iedereen naar hem kijkt, dus een bruiloft met alles erop en eraan zit er waarschijnlijk niet in.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lauren Verster (@laurenverster)

Bron: Trouw, AD | Beeld: Instagram, Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee