Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw: zwangere Laura Ponticorvo showt prachtige babybuik in lingeriesetje

Wauw: zwangere Laura Ponticorvo showt prachtige babybuik in lingeriesetje

Wauw: zwangere Laura Ponticorvo showt prachtige babybuik in lingeriesetje

Eind april maakte vlogster Laura Ponticorvo (35) bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. Het ging allemaal niet helemaal zonder complicaties, maar over een aantal maanden krijgt ze dan toch een dochtertje. Een nadeel van zwanger zijn: ze past geen enkele bh meer…

Laura Ponticorvo zwanger

“Ons meisje groeit goed, maar de rest groeit natuurlijk mee.. dus ben nu aangekomen op het punt dat ik geen enkele beha meer pas! Deze beha is heel oud en heb er met al m’n kracht zo hard aan getrokken dat die een maatje breder is geworden”, vertelt ze. Alles snijdt en schuurt tegen m’n huid aan en loop het liefst de hele dag zonder beha, maar dat ziet er soms ook niet zo netjes uit”, vervolgt Laura onder de foto waarin ze haar mooie babybuik showt.

De tekst gaat verder onder de post. 

Hobbelige weg

In de Instagram-post waarin Laura bekendmaakte zwanger te zijn, liet ze weten dat het allemaal niet heel makkelijk is gegaan. Maar, “het was het allemaal waard”. Ze vervolgde: We wachten geduldig op je en kunnen niet wachten om je straks vast te houden en nooit meer los te laten.”

Lees ook
Wát een prachtjurk! Laura Ponticorvo is getrouwd in Italië

Struggles

Een paar dagen na haar bekendmaking, vertelde Laura dat haar inbox overspoeld is met ‘kwetsbare en eerlijke verhalen’ van mensen die ook hun worstelingen hebben met zwanger worden. “Ik ga juist heel open zijn over ons verhaal en uitleggen aan veel mensen dat je geen kinderen ‘neemt’. Zwanger worden is absoluut niet vanzelfsprekend en je bent ontzettend gezegend als het zomaar en snel lukt”, aldus de 35-jarige YouTuber toen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Peter Smulders