Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Een wondertje op komst! Laura Ponticorvo in verwachting van eerste kindje

Een wondertje op komst! Laura Ponticorvo in verwachting van eerste kindje

Een wondertje op komst! Laura Ponticorvo in verwachting van eerste kindje

YouTubster Laura Ponticorvo (35) is in verwachting van haar eerste kindje! Samen met haar man Ryan Rijger verwachten ze in oktober een ‘klein wondertje.’ Dat maken de twee op Instagram bekend met een sprookjesachtige video.

Laura Ponticorvo in verwachting

“Daar ben je dan eindelijk, ons kleine wondertje✨ “, schrijft Laura bij de video. Ook is de brunette open over het proces. “Het was een hobbelige weg die papa en mama hebben afgelegd samen maar het was het allemaal waard. Onze grootste droom is uitgekomen en we zijn zo ongelooflijk gelukkig en gezegend dat je nu veilig en warm in mama’s buikje groeit. We wachten geduldig op je en kunnen niet wachten om je straks vast te houden en nooit meer los te laten. We houden nu al zo ongelooflijk veel van jou en we genieten nu al iedere dag van je.”

Compleet gezin

Ryan heeft al drie kinderen uit vorige relaties. Dat de twee nu een kleine krijgen samen, maakt het gezin compleet. “Je twee grote broers en zusje kunnen ook niet wachten om je te knuffelen en jij bent ons cadeautje die onze cirkel met elkaar verbindt? Mijn wereld is nu compleet en ik vind het echt magisch wat er nu allemaal gebeurt. Ik kan oprecht en eerlijk zeggen dat ik nu echt heel gelukkig ben❤️ .”

Oktober baby

Als laatste laat de YouTuber nog wat mooie woorden achter voor het kleine wondertje. “May you always know my little baby, that you were wished for, prayed for and we are so happy and grateful for you and we can’t wait for this new chapter in our lives✨.” Aan de hashtag die Ponticorvo bij de video plaatst, is te zien dat de baby in oktober wordt verwacht. Onder andere Kim Feenstra, Nienke Plas en Nicolette van Dam laten hun felicitaties achter onder de video. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, BrunoPress