Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo lief! Laura Ponticorvo deelt aandoenlijke foto met drie generaties

Zo lief! Laura Ponticorvo deelt aandoenlijke foto met drie generaties

Zo lief! Laura Ponticorvo deelt aandoenlijke foto met drie generaties

Laura Ponticorvo is afgelopen september bevallen van haar eerste kindje Giulia. Op Instagram deelt ze een lieve, bijzondere foto waarop drie generaties te zien zijn. 

Drie generaties

Onder de foto schrijft Laura Ponticorvo: ”3 generaties”. Op de foto is te zien hoe de trotse mama en oma genieten van Laura’s pasgeboren dochtertje Giulia. Laura geeft een klein biologie lesje en legt uit dat toen haar moeder zwanger was van haar, haar eigen eitjes al waren ontwikkeld. “Hierdoor heeft Giulia zowel een genetische verbinding met haar mama en haar oma. Vind dat zo ongelooflijk bizar, bijzonder en bijna ongeloofwaardig maar het is gewoon echt zo! Wat zit de natuur toch speciaal in elkaar.”

Kraamvisite

Ook geeft Laura meteen een update over Giulia: “Giulia is nu 6,5 week, 6 weken te vroeg geboren dus in principe zou ze nu net bijna 1 weekje oud zijn als ik voldragen had. Alsnog is ze veel kleiner dan de gemiddelde 40 weken baby dus wij zijn heel voorzichtig geweest met kraam visite.” Haar ouders zijn afgelopen week pas voor het eerste op visite geweest om hun kleindochter te bewonderen. “We bouwen het heel langzaam op omdat we wilden dat ons meisje eerst even zou landen, niet teveel prikkels zodat het het haar niet teveel energie kost en gewoon even cocoonen met z’n drietjes.”

Lees ook
Laura Ponticorvo over kraamtranen na bevalling: ‘Gebroken maar ook heel gelukkig’

Beschermend

Volgens Laura is elke moeder natuurlijk voorzichtig met haar kinderen, maar met een prematuur babytje gaat dit nog net even een stukje verder: “Eerst even iets ouder worden, iets meer weerstand opbouwen en minder kwetsbaar zijn en dan mag heel de familie met haar knuffelen. Vooral in deze gekke tijden waar we nu in leven. You never know!”, schrijft de Youtuber. “Dit momentje met mama en Giulia samen was wel heel bijzonder. Blij dat we dit sowieso samen mogen meemaken, dat ze oma is geworden van mijn dochtertje.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: BrunoPress