Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lady Gaga openhartig over het nadeel van haar sterrenstatus

Lady Gaga openhartig over het nadeel van haar sterrenstatus

Lady Gaga openhartig over het nadeel van haar sterrenstatus

Lady Gaga heeft een in een openhartig interview een eerlijke uitspraak over roem gedaan. De zangeres doet uit de doeken niet goed om te kunnen gaan met haar beroemdheid.

Afgoderij
De zangeres, bekend van wereldhits als ‘Pokerface’ en ‘Born this way’, vertelt dit aan Variety. Ze vindt de afgoderij die bij haar sterrenstatus komt kijken niet fijn. Ze vertelt openljk dat ze dit juist meer een nadelig gevolg van beroemdheid vindt.

Isolement
”Ik kan geen enkel ander ding verzinnen dat meer isolerend werkt dan beroemd zijn”, vertelt Lady Gaga tegen interviewster Jamie Lee Curtis. ”Het is bijna onmogelijk voor mensen om te denken dat ik dit nooit heb gewild als ze kijken naar mijn carrière en de dingen die ik heb gedaan.”

Godin
De extravagante zangeres onthult in het interview dat ze moeilijk kan omgaan met de afgoderij. ”Het is moeilijk om op een echte en eerlijke manier met mensen om te gaan omdat ze of iets van mij willen, of ze zien mij als iets dat ik niet ben. Ik ben geen godin die is neergedaald om popmuziek te zingen, ik ben geen supermens dat de hele dag door gekust moet worden en moet horen hoe geweldig ze is.”

Doel
Haar doel is dan ook nooit geweest om beroemd te worden. Integendeel, zo vertelt Lady Gaga aan Variety. ‘Ik ben bezig met creatieve expressie en ik zou dit hoe dan ook doen, of ik nou beroemd zou worden of niet.”

Bron: Telegraaf

Lees ook: