Je bent hier: Home > Celebs > Speelt Lady Gaga een rol in bevestigde breuk Bradley Cooper en Irina Shayk? Twitter weet het wel zeker

Speelt Lady Gaga een rol in bevestigde breuk Bradley Cooper en Irina Shayk? Twitter weet het wel zeker

Celebs
Speelt Lady Gaga een rol in bevestigde breuk Bradley Cooper en Irina Shayk? Twitter weet het wel zeker

Het komt niet als een donderslag bij heldere hemel: de breuk van Bradley Cooper en Irina Shayk is officieel bevestigd. People meldt dat de twee – na een relatie van bijna vier jaar én een dochtertje van twee jaar oud – nu toch echt uit elkaar zijn. Twitter gaat los, en de tweets gaan vooral over Lady Gaga.

Toen bekend werd dat Lady Gaga haar verloving had verbroken, werd haar A Star is Born-tegenspeler Bradley Cooper meermaals aangewezen als dé reden van de breuk. Nu er een punt gezet is achter zijn relatie met Irina zijn alle ogen op de zangeres gericht. Zou het?

Intiem optreden

De afgelopen maanden gingen er al geruchten rond dat het niet meer zo lekker zou lopen tussen de twee, wat eveneens werd aangewakkerd door het nogal intieme optreden van Bradley met Lady Gaga bij de Oscaruitreiking. Daar zongen ze de titelsong van hun gezamenlijke film A Star Is Born op een zeer liefdevolle manier, terwijl Irina op de eerste rij toekeek. Bij de uitzending van Jimmy Kimmel veegde Gaga de geruchten van tafel: “Ja, mensen zagen liefde. En raad eens? Dat is wat we wilden dat jullie zagen. Het is een liefdesliedje en A Star Is Born is een liefdesverhaal. We hebben zo hard gewerkt: we werkten de hele week aan dat optreden.”

Lees ook
Dít is waarom Lady Gaga haar verloving verbrak

Wat de reden ook is van de breuk tussen Bradley en Irina… fans van de film weten zeker dat Gaga een dikke vinger in de pap heeft gehad:

De tekst gaat verder onder de tweets.

Voogdij

Cooper (44) en Shayk (33) proberen nu op een vriendschappelijke wijze tot elkaar te komen wat betreft de voogdij van hun kind. Woordvoerders van zowel de acteur als het topmodel willen niet reageren op de breuk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, LINDA.nl | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee