Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lady Gaga: ‘beroemdheid is vergif!’

Lady Gaga: ‘beroemdheid is vergif!’

Lady Gaga: ‘beroemdheid is vergif!’

Wereldberoemd zijn klinkt voor velen wellicht als een grote droom, maar toch blijkt het hebben van een sterrenstatus niet over rozen te gaan. Zangeres Lady Gaga onthult in een radio-interview dat ze veel nadelen beleeft aan haar fame. ‘Beroemdheid is vergif voor het creatieve proces!’

Vervreemding
De 30-jarige zangeres, die doorbrak met haar nummer ‘Just Dance’ en ‘Pokerface’, is wereldberoemd en scoort hit na hit. Toch heeft haar succes ook een grote keerzijde. In de radioshow van Howard Stern vertelt ze hierover: “Beroemdheid vervreemdt je van de gewone wereld, en ik heb menselijk contact nodig om te kunnen schrijven.”

Gillen
Ook doet ze uit de doeken dat ze nog altijd veel pogingen waagt om gewone gesprekken aan te gaan met voorbijgangers, maar dat dit nooit lukt. “Als ik naar een bar ga of naar een supermarkt en ik spreek iemand aan, dan gaan ze altijd gillen of ze willen op de foto. Zo hoor ik nooit iets over hun leven.”

Heel eng
De ‘Born This Way’-zangers vraagt zich dan ook dikwijls af of haar leven er voor altijd zo uit al blijven zien, of dat ze ooit weer ongestoord over straat zal kunnen gaan. “Het is heel eng, want soms denk je echt: zal ik ooit weer met iemand in gesprek raken die me echt als een persoon ziet?”

 

Bron: Telegraaf

Lees ook: