Je bent hier: Home > Celebs > Wat een lachebekkie: Roxeanne Hazes deelt heerlijk filmpje van zoontje Fender

Wat een lachebekkie: Roxeanne Hazes deelt heerlijk filmpje van zoontje Fender

Celebs
Wat een lachebekkie: Roxeanne Hazes deelt heerlijk filmpje van zoontje Fender

In juli 2018 bracht Roxeanne Hazes haar eerste kindje ter wereld, en sindsdien krijgen we meest lieve foto’s en video’s van het jochie te zien. Dit keer heeft ze haar volgers getrakteerd op een schattig filmpje dat een hoop hartjes oplevert.

Op de beelden is namelijk te zien dat de kleine Fender niet meer kan stoppen met lachen. “Dat lachen om zijn eigen grappen, heeft-ie van mij…”, schrijft de zangeres erbij.

Heerlijk

De rode hartjes stromen binnen onder het filmpje. Daarnaast is te lezen dat de fans van Roxeanne smelten bij het zien en horen van Fenders lach. “Wat een lekker kind!”, luidt een van de reacties. Een ander schrijft: “Wat HEERLIJK!”

Lees ook
Roxeanne Hazes openhartig over miskraam: ‘Onze wereld stortte in’

Net z’n moeder

Volgens haar volgers lijkt Fender als twee druppels water op zijn moeder. Zo reageert iemand dat hij “echt Roxeannes lach heeft”. Iemand anders laat weten: “Wat lijkt hij nu veel op jou. Mooi!”

Holland zingt Hazes

Binnenkort de zangeres live zien? Het is alweer bijna tijd voor de zevende editie van de concertreeks Holland zingt Hazes, die dit jaar plaatsvindt op 15, 16, 22 en 23 maart in de Amsterdamse Ziggo Dome. Wil je nog een last minute ticket scoren? Dat kan hier!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee