Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kylie Jenner krijgt buitensporig kraamcadeau van papa Travis Scott

Kylie Jenner krijgt buitensporig kraamcadeau van papa Travis Scott

Kylie Jenner krijgt buitensporig kraamcadeau van papa Travis Scott

Het is een trend: mannen die hun vrouw na de geboorte van hun kind een cadeau – meestal sieraden – geven, zogenoemd ‘baargoud‘. Zo is ook Kylie Jenner na haar bevalling van dochtertje Stormi verrast met een cadeau van kersverse papa Travis Scott, maar het cadeau dat zij kreeg voor haar prestatie is van nét even een ander niveau dan de meeste moeders gewend zullen zijn… 

Lees ook
Dit is nu een ding onder kersverse moeders: baargoud

Next level
De jongste ‘KarJenner’ telg kreeg een peperdure zwarte Ferrari van haar vriend cadeau en deelde dit heugelijke moment via haar Instagram Stories. “Ik kan niet geloven dat deze van mij is!” Het gaat om een zwarte ‘LaFerrari’, een limited model waarvan er maar vijfhonderd gemaakt zijn. De wagen kost iets meer dan 1,1 miljoen euro. Koopje, niet?

Niet MaxiCosi-proof
Geinig detail: in de auto is slechts plek voor twee. Als mama Kylie en papa Travis met de nieuwste aanvulling van het wagenpark op pad willen, kunnen ze baby Stormi niet eens meenemen. Een MaxiCosi op de passagiersstoel moet lukken, XD

Er éven tussenuit
De kersverse ouders maakten meteen een ritje met de nieuwe bolide, een LaFerrari Aperta, om naar restaurant Nobu in Malibu te rijden. Daar lunchten ze met familie en vrienden. Het was de eerste keer sinds de geboorte dat de twee samen in het openbaar (zie onderstaande foto’s) gespot zijn.

Teentjes
Kylie postte later ook een fragment van het voetje van baby Stormi online, waarop ze kennelijk stapelgek is. “Mammies superschattige teentjes,” zegt de realityster, terwijl ze het kleine voetje vastpakt.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Hollandse Hoogte