Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Niet iedereen is het eens met uitslag ‘Gouden Televizier-Ring Gala’: zó reageren de winnaars op alle kritiek

Niet iedereen is het eens met uitslag ‘Gouden Televizier-Ring Gala’: zó reageren de winnaars op alle kritiek

Celebs
Niet iedereen is het eens met uitslag ‘Gouden Televizier-Ring Gala’: zó reageren de winnaars op alle kritiek

Er hangt een kleine donkere wolk boven het geluk van de winnaars van het Gouden Televizier-Ring Gala. Na de uitzending luidde er namelijk al snel kritiek vanuit verschillende hoeken. Enkele winnaars hebben inmiddels gereageerd.

Kritiek winnaars Gouden Televizier-Ring Gala

Het begon gisteravond al bij Chantal Janzen (41). Zij schoof na de winst van de Televizier-Ster Presentatrice aan bij Eva Jinek (42), die ook in dezelfde categorie als haar collega was genomineerd. Niet alleen luidde er al snel kritiek op de uitslag, ook het gala zelf kon bij sommigen niet veel goeds doen. Zo uitten Robert ten Brink (64) en Tim den Besten (33), die ook bij Jinek aan tafel zaten, hun kritiek over de sfeer van het gala. “Tim en ik hebben zitten kijken en in het begin was het wel echt heel weird, toch? Het was een beetje een crematiesfeer”, vertelt de All You Need Is Love-presentator.

Populairste

Volgens Tim zijn ook de namen van de categorieën niet helemaal op zijn plaats. “Nee, het zijn de meeste stemmen. Dan nog is het natuurlijk superknap. Maar ergens denk ik dat zo’n prijs meer waarde zou krijgen als er misschien een soort jury bij zit.” Hoewel Chantal aangeeft dat de prijs misschien beter vervangen kan worden door ‘populairste’, heeft de presentatrice de prijs natuurlijk wel hartstikke verdiend. Zij mag zichzelf de eerste vrouw noemen die de prijs maar liefst zes keer in de wacht heeft weten te slepen. Al voelde haar aanwezigheid bij Jinek toch een beetje gek na alle kritiek. Toen Eva haar collega nogmaals feliciteerde, antwoordde ze: “Dankjewel. Nadat jullie deze prijs totaal in twijfel hebben getrokken.”

Lees ook
Bakken kritiek voor optreden Angela Groothuizen op ‘Televizier-Ring Gala’: ‘Verschrikkelijk slecht en vals’

Reactie Tim Hofman

Overigens waren Tim en Robert niet de enigen die hun kritiek uitten. Ook Omroep MAX-baas Jan Slagter (66) liet op social media van zich horen. “De Televizier-Ring is een Instagramprijs geworden. Dit kun je niet meer de publieksprijs noemen.” Hij is namelijk van mening dat André van Duin (73) er met de prijs van Televizier-Ster Presentator vandoor had moeten gaan. Tim Hofman, die niet alleen de award voor Televizier-Ster Presentator, maar óók de award voor Televizier-Ster Online videoserie én de Gouden Televizier-Ring mee naar huis mocht nemen, reageerde op Twitter kort maar krachtig: “Ik word vanzelf oud, geen zorgen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee