Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ai: bakken kritiek op ‘véél té sexy’ video van Doutzen Kroes op Instagram

Ai: bakken kritiek op ‘véél té sexy’ video van Doutzen Kroes op Instagram

Ai: bakken kritiek op ‘véél té sexy’ video van Doutzen Kroes op Instagram

Als model is Doutzen Kroes niet bang om haar lichaam te showen en poseert ze regelmatig schaars gekleed voor de camera. Zo ook voor een nieuwe campagne, waarvan ze het resultaat deelt op Instagram. Maar of haar volgers even enthousiast zijn als de Friezin zelf, is een tweede.

In samenwerking met Hunkemöller kreeg Doutzen de volledige vrijheid bij het maken van deze campagne. “Ik ben zo dankbaar dat ik de vrijheid heb gekregen om mezelf op deze manier te uiten”, schrijft ze bij de behoorlijk pikante beelden. “Ik had zo veel plezier in het maken van mijn eigen video voor deze fantastische bikini. Ik hoop dat jij het net zo leuk vindt om naar te kijken als ik had om het te maken.”

Lees ook
Doutzen Kroes deelt pikante bikinifoto en de (positieve én negatieve) reacties stromen binnen

‘Té sexy’

Hoewel Doutzen promotie maakt voor de bikini, is er veel kritiek. Zo vinden haar volgers de beelden té sexy en zijn ze van mening dat het model zichzelf niet op deze manier zou moeten inzetten om iets te verkopen. Doutzen zou het niet “nodig hebben” om op deze schaarse manier gekleed te zijn om haar boodschap over te brengen. Kroes zou volgens de reacties dan ook te veel een “sex object” zijn. Ook zeggen volgers “teleurgesteld” te zijn in de blondine. Wat vind jij?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram