Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kritiek op ‘verwende’ Maxime na de laatste Chateau Meiland: ‘Ze verwachtte een auto als babyshower-cadeau’

Kritiek op ‘verwende’ Maxime na de laatste Chateau Meiland: ‘Ze verwachtte een auto als babyshower-cadeau’

Kritiek op ‘verwende’ Maxime na de laatste Chateau Meiland: ‘Ze verwachtte een auto als babyshower-cadeau’

In de Chateau Meiland aflevering van gisteren werd Maxime Meiland verrast tijdens haar babyshower met een mooi cadeau. Helaas kreeg de babyshower een staartje en moest de hoogzwangere Maxime (eigenlijk) in quarantaine. Ook viel de bezichtiging van een nieuwe villa niet echt in de smaak bij de blondine. 

Kijkers zag in de aflevering dat de voorbereidingen voor de babyshower vol aan de gang waren. Martien zijn taak was het opblazen van de ballonnen, dit blijkt echter niet zo’n goede combinatie te zijn. Tijdens Erica haar pauze observeert ze hoe Martien zit te worstelen met de ballonnen.

Geen privacy

Na deze aflevering begrijpen we heel goed wat de familie bedoelt met gillende fans voor het huis. In hun huidige villa in Noordwijk hebben de Meilandjes geen privacy en satan de fans voor de ramen te gluren. Ook worden heel wat foto’s geschoten met mensen voor het tuinhek. Geschokt en verontwaardigd nemen kijkers het voor ze op.

Oeps.. En soms zie je je visite door de fans niet meer.

Verrassing

De babyshower van Maxime kan eindelijk beginnen wanneer oma iets verlaat arriveert. De hoogzwangere Maxime reageert ontzettend verrast en begint daarna met het uitpakken van haar cadeautjes. Maxime verwachtte een auto als cadeau, maar krijgt een luiertaart, die gelukkig ook goed van pas komt.

Oma had gewoon geen zin in een surpriseparty 😂😂 #chateaumeiland

Houtworm

Het zou familie Meiland niet zijn als er weer geklust moet worden, dit keer aan het nieuwe kantoor. Voor de Meilandjes geldt: een dag niet geklust, is een dag niet geleefd. Erica gaat aan de slag met het vastzetten van de bureaubladen, Martien snapt allemaal niet waarom dat moet. Je zult denken dat ze na zoveel klussen ervaren klussers zijn, maar erica is net iets te enthousiast en boort dwars door het bureaublad heen. Gelukkig hebben ze voor alle problemen een oplossing: gewoon opvullen met (euuh) houtworm.

Klachten

Nadat Maxime uit quarantaine komt, krijgt ze weer klachten. Op aanraden gaat ze toch even langs de huisarts. Dit blijkt niet zo’n goed idee, want ze had gelijk in quarantaine moeten gaan. In plaats van in quarantaine gaan en zich aan de regels te houden gaat ze toch nog even het nieuws delen bij haar ouders.

Verhuizen

Onlangs trokken Maxime, Leroy en Claire in hun nieuwe huis. Toch blijkt deze na de komst van hun tweede dochter Vivé te klein te zijn. Het stel gaat opzoek naar een nieuw huis. Tijdens de eerste bezichtiging klaagt Maxime over een villa, haar reactie levert bij kijkers veel kritiek op.

Lees ook
Biologische vader Claire Meiland wil contact: ‘Maxime heeft hem ook veel verdriet gedaan’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress