Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Twitter wil Twan terug: kritiek op Matthijs van Nieuwkerk na nieuwe ‘College Tour’

Twitter wil Twan terug: kritiek op Matthijs van Nieuwkerk na nieuwe ‘College Tour’

Twitter wil Twan terug: kritiek op Matthijs van Nieuwkerk na nieuwe ‘College Tour’

In ‘College Tour’ ontvangt Matthijs van Nieuwkerk spraakmakende gasten. Zo waren gisteravond de beroemde pianobroers Arthur (22) en Lucas Jussen (26) te gast. Daar waren kijkers razend enthousiast over, maar voor de presentator waren er minder lovende woorden…

Opvolger

Matthijs van Nieuwkerk nam dit jaar het College Tour-stokje over van Twan Huys, die vorig jaar de publieke omroep verliet voor een nieuw avontuur bij RTL. Na eerder in de reeks onder anderen oud-voetballer Clarence Seedorf ontvangen te hebben, mochten Matthijs en de studenten in de zaal gisteren het pianoduo aan de tand voelen.

Pianotop

Broers Arthur en Lucas zijn nog jong, maar behoren al een aantal jaren tot de top van de wereld van klassieke muziek. Ze traden al eens op voor onze koning Willem-Alexander en koningin Máxima in Sydney, en verzorgden vorig jaar het hoofdprogramma van het Prinsengrachtconcert in Amsterdam.

Lees ook
Ai: Matthijs van Nieuwkerk onder vuur na eerste aflevering ‘College Tour’

Lomp

Waar de kijkers met niets anders dan lof over de broers praten, zijn ze minder te spreken over Matthijs. Ze noemen veel van zijn vragen ‘te lomp’ en vinden het jammer dat hij na elk muziekstuk van de jongens vraagt “of er nog foutjes inzaten”. Op Twitter klinkt dan ook regelmatig de vraag of Twan Huys niet terug kan komen als presentator.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP