Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kritiek hakt erin bij André Hazes: ‘Ik heb voor mijn geluk gekozen, maar blijkbaar is dat een ding bij mensen’

Kritiek hakt erin bij André Hazes: ‘Ik heb voor mijn geluk gekozen, maar blijkbaar is dat een ding bij mensen’

Kritiek hakt erin bij André Hazes: ‘Ik heb voor mijn geluk gekozen, maar blijkbaar is dat een ding bij mensen’

Dat de familie Hazes een groot deel van hun tijd moet dealen met een grote bak ellende en veel commentaar, is een feit. Vooral André krijgt het al zo’n anderhalf jaar flink te verduren, een periode die werd afgetrapt met zijn kortstondige relatie met Bridget Maasland (die inmiddels een nieuwe liefde heeft). Ook nu hij opnieuw is gevallen voor een andere vrouw, krijgt hij de wind van voren en dat gaat de zanger tóch niet in de koude kleren zitten.

Kritiek op André Hazes

André mag dan wel doen alsof het allemaal een worst zal wezen, in de talkshow Humberto bleek maandagavond dat hij zich al het commentaar toch meer aantrekt dan hij doet vermoeden.

‘Dit is wel gewoon mijn werk’

De familie Hazes zou volgens ‘het volk’ te veel de aandacht opzoeken, maar als André een keuze zou hebben, zou hij liever ook even buiten de schijnwerpers blijven. De zanger, die aanschoof om zijn nieuwe concertreeks onder de aandacht te brengen, vertelde: “Ook voor mij de lol is er een beetje vanaf hoor. Het is veel. Je zit er niet echt op te wachten. Net als deze avond: je hebt wat te promoten, maar je komt wéér met je harses op tv, terwijl dit wel gewoon mijn werk is. Op een gegeven moment kunnen de mensen daar geen onderscheid meer in maken.”

Lees ook
Monique Westenberg geeft eerste interview na breuk met André: ‘De liefde nooit zo ervaren’

Negativiteit

De ellende in de media zuigt veel energie, zegt de zanger, die toegaf soms niet de allerbeste keuzes te maken. “Ik heb er zeker geen schijt aan, wat er allemaal gezegd wordt. Ik denk daar echt wel over na, maar ik weet het soms ook allemaal niet. Ik ben ook maar een jonge gozer van 27 jaar en ik doe ook maar wat. Ik heb voor mijn eigen geluk gekozen, maar blijkbaar is dat een ding bij mensen. Kijk, ik ben koppig, verliefd en ik wil het van de daken schreeuwen. Dat is een combinatie die voor sommige mensen die verkeerd is. Het belangrijkste voor mij is dat ik het allemaal leuk blijf vinden.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ????????? (@sarahvansoelen)

Bron: STORY | Beeld: Still