Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kraantje Pappie verbrak relatie vanwege hit en plotselinge status als BN’er

Kraantje Pappie verbrak relatie vanwege hit en plotselinge status als BN’er

Kraantje Pappie verbrak relatie vanwege hit en plotselinge status als BN’er

Toen Kraantje Pappie bekend werd, verbrak hij zijn relatie om met volle teugen van het leven als BN’er te genieten. Dat vertelt de rapper in Viva.

Lees ook
Dít is de echte reden dat Kraantje Pappie ‘Expeditie Robinson’ verliet

‘Fucking lelijk’
De muzikant, die eigenlijk Alex van der Zouwen heet, had drie jaar een relatie toen zijn eerste single in de Top 40 belandde. “Toen ben ik eruit gestapt. Ik durf nu ook hardop te zeggen dat dat toen mijn enige reden was. Fucking lelijk”, bekent hij. “Ik dacht dat ik heel veel misstappen zou begaan als ik in een relatie zou zitten. Toen Waar is Kraan ontplofte en ik ineens een bekende Nederlander was, werd het leven in één klap rock-’n-roll met alles wat daarbij komt kijken. Mensen die voor je rennen, gillende meisjes, geld op de bank. Ga daar maar eens mee om.”

Tweede kans?
Uiteindelijk veranderde de rapper van gedachten. “Het was verslavend en makkelijk om het ‘Kraantjemasker’ 24/7 te blijven dragen. Zo rond mijn tweede album dacht ik: wacht even, is Alex er ook nog? Wie is dat eigenlijk?” Hij ging naar eigen zeggen met hangende pootjes terug naar zijn vriendin. “Gelukkig heeft ze het me kunnen vergeven. Ik heb veel geluk gehad en ben nu gelukkiger dan ooit”, aldus Alex, die het grote publiek ongetwijfeld zal kennen van zijn deelname aan Expeditie Robinson vorig jaar.

Lees hier meer uit het interview van Viva met Kraantje Pappie.

Shoppen is altijd een goed idee