Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kraantje eíndelijk echt een ‘Pappie’: rapper deelt prachtige foto’s van pasgeboren dochtertje

Kraantje eíndelijk echt een ‘Pappie’: rapper deelt prachtige foto’s van pasgeboren dochtertje

Kraantje eíndelijk echt een ‘Pappie’: rapper deelt prachtige foto’s van pasgeboren dochtertje

Rapper Kraantje Pappie (34), bij het grote publiek onder meer bekend van zijn deelname aan ‘Expeditie Robinson’, is voor het eerst vader geworden. Op Instagram deelt Alex van der Zouwen, zoals hij echt heet, een kiekje van zijn pasgeboren dochter, die een prachtige naam heeft gekregen.

Mooie woorden

Het meisje, dat op 10 februari ter wereld kwam, heeft de mooie naam Maeve Celine gekregen. “Alleen was ik oké. Samen waren we beter. Met jou zijn we compleet”, schrijft de kersverse vader bij een mooie zwart-witfoto van nét na de geboorte. Ook bedankt hij zijn vriendin Sarah, met wie hij al meer dan tien jaar samen is. “Saar, je bent de allerbeste. Ik heb jullie voor het leven.”

Gek van geluk

Zijn vriendin Sarah deelde dezelfde post op Instagram. In de reacties reageert Kraantje nog met een lief bericht. “Ik zit hier dus met een partij liefde, ik weet van gekkigheid niet waar ik het nog kwijt moet. Love jullie”, schrijft hij met meerdere dolverliefde emoji’s.

‘Met z’n drieën’

In oktober maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Kraantje Pappie deelde twee bíjna dezelfde foto’s waarop hij met zijn vriendin poseert. Bij de eerste foto schreef hij: “Met z’n tweeën”. Op de tweede foto houdt Sarah een paar babaysneakers vast waar bij stond: “Met z’n drieën”.

Uit elkaar

Kraantje en Sarah zijn meer dan tien jaar samen, maar er is wel een tijd geweest dat de twee geen setje vormden. Toen hij na drie jaar met Sarah zijn eerste succesvolle single uitbracht, verbrak hij ‘uit voorzorg’ zijn relatie, vertelde hij enkele jaren terug aan VIVA. “Toen ben ik eruit gestapt. Ik durf nu ook hardop te zeggen dat dat toen mijn enige reden was. Fucking lelijk. Ik dacht dat ik heel veel misstappen zou begaan als ik in een relatie zou zitten. […] Het leven werd in één klap rock-’n-roll met alles wat daarbij komt kijken.”

Lees ook
Kraantje Pappie verbrak relatie vanwege hit en plotselinge status als BN’er

Vergeven

Maar de rapper bedacht zich. “Het was verslavend en makkelijk om het ‘Kraantjemasker’ 24/7 te blijven dragen. Zo rond mijn tweede album dacht ik: wacht even, is Alex er ook nog? Wie is dat eigenlijk?” Hij ging naar eigen zeggen met hangende pootjes terug naar zijn vriendin. “Gelukkig heeft ze het me kunnen vergeven. Ik heb veel geluk gehad en ben nu gelukkiger dan ooit”, aldus Alex toen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sarah (@satiwow)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sarah (@satiwow)

Bron: ANP