Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Koninklijke familie deelt prachtige kerstkaart van het gezin met hun drie honden: ‘Feliz Navidad’

Koninklijke familie deelt prachtige kerstkaart van het gezin met hun drie honden: ‘Feliz Navidad’

Koninklijke familie deelt prachtige kerstkaart van het gezin met hun drie honden: ‘Feliz Navidad’

Dit jaar heeft de koninklijke familie uitgepakt voor de kerstkaart. Het Koninklijk Huis deelt de prachtige kerstfoto op Instagram. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters zijn prachtig gekleed en kijken lachend in de camera. Ook hun drie trouwe viervoeters staan op de foto.

Kerstkaart koninklijke familie

Op Instagram deelt het Koninklijk Huis de feestelijke kerstkaart van de familie. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane staan lachend op de foto. Willem-Alexander staat netjes in pak, terwijl de vier vrouwen prachtige galajurken dragen. Misschien komen de outfits jullie bekend voor, het zijn namelijk dezelfde jurken die de familie droeg toen ze naar Carré gingen. De familie was daar toen aanwezig vanwege de televisieopnames van Koningin Máxima, een leven vol muziek.

Amalia draagt een donkere bloemenjurk, Alexia een groene glitterjurk en Ariane een roze jurk met motief. Koningin Máxima draagt een mooie grijze jurk met strepen en een prachtige ketting. De trouwe viervoeters van de familie mochten ook niet ontbreken op de kerstkaart. Máxima draagt de toy poedel Mambo in haar armen en labradors Nala en Skipper zitten ook keurig te poseren. Een mooi kiekje van het hele gezin!

“Een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2022”, staat op de kaart. Niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels, Spaans, Fries en Papiaments wenst de familie iedereen een fijne kerst.

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Familie in opspraak

De koninklijke familie kwam vorige week in opspraak, omdat ze zich niet aan de coronamaatregelen hielden tijdens het verjaardagsfeestje van prinses Amalia. De prinses werd achttien jaar en tientallen mensen waren uitgenodigd voor een feest. Volgens de coronaregels mochten er maar vier gasten op bezoek komen, maar dit aantal werd ruim overschreden. “De koning heeft mij laten weten dat het bij nader inzien niet goed was om dit zo te organiseren”, zei Rutte in de brief. Wel benadrukte Rutte nog dat alle gasten gevaccineerd waren en vooraf waren getest. Toch hadden veel mensen kritiek op de familie, omdat zij zich ook aan de maatregels dienen te houden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: BrunoPress