Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Haha, foutje: koning Willem-Alexander niet herkend op feestje

Haha, foutje: koning Willem-Alexander niet herkend op feestje

Haha, foutje: koning Willem-Alexander niet herkend op feestje

Man/vrouw, jong/oud: je zou zeggen dat koning Willem-Alexander iemand is die door iedereen herkend wordt in Nederland. Maar guess what, da’s dus niet zo. Op een feestje bleek dat zelfs de man van Máxima anoniem over straat zou kunnen.

Toen prins Maurits en prinses Marilène in het diepste geheim een feest gaven in een Amsterdamse club, stonden Willem-Alexander en Máxima natuurlijk ook op de gastenlijst. Voor voorbijgangers moet het een vreemde gewaarwording geweest zijn: onze koning en koningin die in hun vrijetijdskloffie met een fles drank in de hand langs een Amsterdamse gracht liepen. Toch is dat precies wat er afgelopen weekend gebeurde, weet Story, toen Willem-Alexander en Máxima zich in het gezelschap van een bevriend echtpaar meldden bij de Amsterdamse Supperclub.

Lees ook
Koningin Máxima verschijnt op witte sneakers en ze staan haar geweldig

Humor

Het koninklijk paar was er niet om een lintje door te knippen, maar omdat neef Maurits daar met zijn vrouw Marilène een geheim feest vierde, dat tot diep in de nacht duurde. De koning was voor de gelegenheid zo onopvallend gekleed dat de beveiliger aan de deur hem niet meteen herkende. De spierbundel in kwestie vroeg doodleuk aan Willem-Alexander of hij ook voor het besloten feest kwam. De koning besloot met gevoel voor humor te antwoorden en zei: “Ja, en we zijn met zijn vieren gekomen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP