Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Komt seizoen 4 van Virgin River nou sneller dan we denken?

Komt seizoen 4 van Virgin River nou sneller dan we denken?

Komt seizoen 4 van Virgin River nou sneller dan we denken?

We wisten natuurlijk allang dat er een vierde seizoen van onze favoriete cheesy Netflixserie Virgin River zou komen. In de zomer kwam seizoen 3 uit en de inwoners van het kleine stadje lieten ons met een mega cliffhanger zitten. Maar goed nieuws, want er is nu íets meer bekend over wanneer seizoen 4 (mogelijk) terug gaat komen.

Opnames seizoen 4 Virgin River

Helaas weten we nog geen officiële datum, maar wat we wel weten is dat de opnames van seizoen 4 van Virgin River zijn afgerond. Alexandra Breckenridge (Mel) liet in haar Instagram Stories weten dat de opnames voor seizoen 4 erop zaten voor haar. “It’s a wrap! Seizoen 4 van Virgin River is compleet voor mij.” Ook Martin Henderson (Jack) liet op zijn Instagram al doorschemeren dat de opnames rap gingen. “Nog één week van de opnames voor Virgin River seizoen 4 te gaan…”, zei hij twee weken geleden. Daarnaast plaatste ook de officiële Instagram van de serie een ‘It’s a wrap’-video.

De tekst gaat verder onder de post.

Snelle release?

Oké, we weten dus in ieder geval dat de opnames erop zitten. We weten dat er bij het vorige seizoen maar zeven maanden tussen de opnames en releasedatum zaten. Vaak kiezen makers ervoor om voor dezelfde tijd tussen verschillende seizoenen te kiezen, dus laten we hopen dat dit bij deze serie óók het geval is. Dat zou dan betekenen dat het helemaal niet zo heel lang meer hoeft te duren… Woehoe!

Lees ook:
Wow: dít zijn de verschillen tussen de serie en de ‘Virgin River’ boeken

Verhaallijn

Wat er gaat gebeuren in het vierde seizoen van Virgin River is nog niet duidelijk. Maar er wordt al wel een klein tipje van de sluier gegeven over de verhaallijn van Lizzy en Rickie door showrunner Sue Tenney. “Ricky heeft een fantastische verhaallijn in de boeken die ik van plan ben te verkennen. We gaan er een beetje op in in seizoen twee, maar we zullen het zeker in volgende seizoenen verder verkennen”, aldus Sue tegen TVLine. We can’t wait!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @virginriverseries

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram