Je bent hier: Home > Celebs > Ongemakkelijk: Loretta brengt Marco-affaire ter sprake in ‘Koffietijd’-gesprek met Iris Hond

Ongemakkelijk: Loretta brengt Marco-affaire ter sprake in ‘Koffietijd’-gesprek met Iris Hond

Celebs
Ongemakkelijk: Loretta brengt Marco-affaire ter sprake in ‘Koffietijd’-gesprek met Iris Hond

Iris Hond enkel de vermeende maîtresse van Marco Borsato? Nee joh, deze vrouw heeft veel meer in haar mars en speelt de sterren van de hemel op haar geliefde piano. Helaas is dat, na het grote nieuws over de breuk tussen Marco en Leontine begin februari, niet langer de focus in gesprekken met de pers. Zelfs bij ‘Koffietijd’, waar de pianiste vanmorgen was om te praten over haar theatertour, was ze niet veilig voor alle ophef.

Voorzichtige Loretta

Loretta Schrijver sprak met Iris uitgebreid over haar muziek, maar kon het niet laten om ook te beginnen over de hele toestand rondom Marco. Althans, wellicht móest Loretta wel van de regie, want heel oprecht en soepel kwam haar tekst er niet uit. Stamelend vroeg de voormalig nieuwslezeres wat de enorme stroom aan berichten over de affaire met Iris heeft gedaan.

Onder het genot van een bakkie pleur (op)?

Hoewel Iris natuurlijk prima had kunnen zeggen daar niet op in te willen gaan, bleef ze uiterst professioneel en aardig. Met een uiterst vriendelijk gezicht (waarvan we zelfs wat medelijden voor de hakkelende Loretta aflazen) gaf ze antwoord: “Wat voor mij heel fijn was, was dat ik vol in mijn tour zat. En ik heb een boodschap die ik heel graag wil uitdragen, dus daar was ik totaal op gefocust. Dan zit je in een soort bubbel en daar laat ik me dan ook niet uithalen”, vertelde Iris vanmorgen aan Loretta. “Ik richt me graag op de positieve dingen, maar muziek is altijd – wat er ook speelt in leven – mijn uitlaatklep.”

Lees ook
‘Leontine ontdekte op déze pijnlijke manier overspel Marco met ándere vrouw dan Iris Hond’

Eerdere uitlating

Het is overigens niet de eerste keer dat pianiste Iris Hond zich uitlaat over haar vermeende ‘relatie’ met ’s lands bekendste zanger. Eind december, toen er van een breuk tussen Marco en Leontine nog geen sprake was, reageerde ze al op het nieuws: “Ergens in dat contact is het toen verder gegaan dan we vooraf hadden gedacht. Dat had niet moeten gebeuren, maar we kunnen het niet meer terugdraaien. We hebben erkend wat er is gebeurd en benadrukt dat het kortstondig was.” Mogelijk had Iris het idee dat de storm zo’n drie maanden na de eerste geruchten wel een beetje was gaan liggen. Amper een maand later kondigden Marco en Leontine hun scheiding aan.

Bekijk het fragment hieronder terug vanaf minuut 46.30:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Koffietijd, Superguide | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee