Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo ziet André Hazes junior van André en Monique eruit als hij 25 jaar is

Zo ziet André Hazes junior van André en Monique eruit als hij 25 jaar is

Zo ziet André Hazes junior van André en Monique eruit als hij 25 jaar is

Afgelopen oktober werd kleine André Hazes alweer vijf jaar oud. Een gerenommeerde portrettekenaar maakte een portret van de kleine jongen waarop hij er 20 jaar ouder uitziet. 

Een aantal jaar geleden heeft namelijk gerenommeerde portrettekenaar, Pieter van den Broek een schets gemaakt van André Hazes junior. Op het portret is een 25-jarige jonge gezien. De portrettekenaar is voor dit kunstwerk 20 jaar naar voren gegaan in de tijd. Het portret is gemaakt naar aanleiding van Libelle TV en ontstaan op basis van foto’s van familieleden en een beetje fantasie.

De oudere André lijkt sprekend op zijn vader, maar ook de kenmerken van zijn moeder Monique zijn er in terug te vinden.

Xess Xava

Dit is niet de eerste keer dat Van den Broek zo’n mooi futuristisch portret maakte. Ook het zoontje van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau, Xess Xava kwam aan de beurt. Op zijn portret is te zien hoe hij als 35-jarige is.

De portrettekenaar breidde zijn collectie uit en maakte een prachtig portret van prinses Amalia. Zij is op het portret 50 jaar oud. Het zou kunnen dat zij op dat moment koningin wordt van ons land.

Lees ook
Monique had last van mentale gezondheid na breuk: ‘Mijn lichaam ging tegenwerken’

Monique Westenberg

In een live sessie op Instagram is Monique Westenberg erg openhartig over de periode na de breuk met André. Ze vertelt hoe ze is omgegaan met de stress en dat ze gelijk is begonnen met coaching. Zonder deze coaching had ze het niet in haar eentje gered zegt ze openhartig. Uiteindelijk heeft het haar veel inzichten gebracht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: