Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe kledinglijn van Maxime Meiland valt nu al verkeerd: ‘Veel te duur voor kinderen’

Nieuwe kledinglijn van Maxime Meiland valt nu al verkeerd: ‘Veel te duur voor kinderen’

Nieuwe kledinglijn van Maxime Meiland valt nu al verkeerd: ‘Veel te duur voor kinderen’

De kledinglijn voor kinderen van Maxime Meiland (25) is live. ‘Na maanden met zoveel plezier Villa Vito te hebben opgericht, mag ik eindelijk zeggen dat de webshop online is’, laat de Meiland-ster weten. De moeder van twee dochters is hartstikke trots en hoopt dan ook, dat het beter zal verlopen dan de vorige kledinglijn. 

Helaas heeft haar modecarrière dit keer weer geen goeie start.

Haar vorige kledinglijn was al een grote flop omdat ze veel gekopieerd zou hebben van goedkope webshops zoals Ali Express. Ze probeert het maar eens opnieuw, en nu met kleding die specifiek bedoeld is voor meisjes. Je kan de kleding vinden op villavito.nl en op Instagram zie je kleine model Claire al schitteren in de nieuwe kleding.

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) 

Prijzig

Helaas komt Maxime niet zomaar weg met de prijs van de kleding. Aan de reacties op Instagram is te merken, dat heel veel mensen het te duur vinden. ‘Zo hé, wat een geld…. 😮.’ Ze willen niet te veel geld uitgeven aan kleding, wat toch na een paar maanden weer te klein is. Ook is de kledingsmaak best specifiek. Niet iedereen vindt het mooi en dat laten ze weten ook. ‘Waarom zulke oubollige kleding voor jonge meisjes?’ Het zal toch niet weer een flop worden net zoals de vorige keer?

Lees ook
Monique Westenberg emotioneel: ‘Nog altijd zijn prinses, net zoals het allemaal begon’

Positief

Geen zorgen. Naast de negatieve zijn er ook positieve reacties. ‘Wat een negativiteit zeg, ik vind het superleuk en wat een schattige kleertjes. Als ik een kindje zou hebben dan wist ik wel waar ik zou kopen 😍.’ Het is nog even afwachten hoe de kledinglijn gaat verlopen, maar een ding is zeker. Dochter Claire is er blij mee.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | beeld: BrunoPress