Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Klaasje Meijer neemt emotioneel afscheid van K3: ‘Wat ben ik jullie toch ongelooflijk dankbaar’

Klaasje Meijer neemt emotioneel afscheid van K3: ‘Wat ben ik jullie toch ongelooflijk dankbaar’

Klaasje Meijer neemt emotioneel afscheid van K3: ‘Wat ben ik jullie toch ongelooflijk dankbaar’

Het was zaterdag een verdrietige dag voor die-hard K3-fans. Het was het laatste optreden voor Klaasje, Hanne en Marthe samen, want Klaasje Meijer is klaar om haar meidengroep-avontuur achter zich te laten. In een lang en emotioneel bericht op haar Instagram blikt ze terug en neemt ze afscheid van haar K3. 

Afscheid Klaasje Meijer

“Zes jaar geleden, op 6 november, begon voor ons een nieuw leven. Vandaag is ons laatste optreden… Lieve Marthe en Hanne wat ben ik jullie toch ongelooflijk dankbaar voor alles wat jullie me hebben geleerd, jullie liefde en vriendschap. Ik ben dankbaar voor hoe wij ons hebben mogen ontwikkelen tot de vrouwen die we zijn”, begint Klaasje haar bericht. “Ik ben, zoals zussen dat zijn, ongelooflijk trots op jullie.”

K3-jaren

“Ik wens jullie echt het aller- allerbeste in de jaren die gaan komen, ik weet zeker dat we elkaar op de voet zullen volgen en ik zal onze ‘K3 jaren’ altijd in mijn hart bij me dragen”, gaat ze verder. “Ik heb mijn dankwoorden al vaak uitgesproken en wil vooral dat iedereen die ooit met ons heeft gewerkt weet: ik ben zo blij om zoveel fijne mensen om mij heen te hebben gehad.”

Warm van binnen

Klaasje sluit haar bericht af met een mooie quote. “Ik voel me vooral heel blij en warm van binnen vandaag, op de dag die 6 jaar geleden levensveranderend is gebleken. Ik wil afsluiten met de quote die ik opschreef op de eerste bladzijde van mijn dagboek sinds de bootcamp van 2015: ‘Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de hele trap te zien, om de eerste stap te zetten’ – Martin Luther King.”

Lees ook
Emma in K2 naar K3 ontroert kijkers: ‘Ik ben geboren als Geert’

K2 Zoekt K3

“Maar K3 kan natuurlijk niet verder zonder een vervanger voor Klaasje Meijer. Daarom zijn ze in een nieuwe editie van het televisieprogramma ‘K2 zoekt K3’ de zoektocht naar een nieuwe zangeres óf zanger gestart. Want inderdaad, dit seizoen mochten ook mannen zich aanmelden voor het programma. Helaas vinden veel mensen het programma en grote flop en lijkt volgens de kijkers een geschikte K3-member niet tussen de kandidaten zitten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Klaasje Meijer (@klaasje_meijer)

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress