Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kjeld Nuis weer thuis na ziekenhuisopname: “We waren er gelukkig vroeg bij”

Kjeld Nuis weer thuis na ziekenhuisopname: “We waren er gelukkig vroeg bij”

Kjeld Nuis weer thuis na ziekenhuisopname: “We waren er gelukkig vroeg bij”

Het waren spannende dagen voor Kjeld Nuis (31). De schaatser werd twee weken geleden plots opgenomen in het ziekenhuis, maar laat nu op Instagram weten weer thuis te zijn. “Dank voor alle berichtjes”, aldus de bekende sporter.

Coronavaccin

Eerder liet de schaatster al weten erg ziek te zijn geworden van zijn corona-vaccinatie. Een flinke tegenslag voor de topsporter, gezien hij mede daardoor zelfs te maken heeft met een behoorlijke conditie-achterstand. De schaatser traint momenteel voor de Olympische Winterspelen in Peking, dus iedere tegenslag is van grote invloed op zijn prestaties.

Gezondheidsupdate Kjeld Nuis

Op Instagram deelt de olympisch sporter nu een foto waarop hij in een ziekenhuisbed ligt, met een foto waarop hij lachend in de zon zit. Hiermee geeft hij aan hoeveel er kan veranderen in twee weken. Want terwijl hij twee weken geleden nog angstige dagen doormaakte in het ziekenhuis, is hij nu op trainingskamp in goede gezondheid.

Lees ook:

Mooi stel: Kjeld (30) deelt eerste romantische foto met nieuwe vriendin (21)

Ontstoken hartzakje

Bij de foto geeft hij een gezondheidsupdate aan zijn bezorgde volgers, nadat hij eerder kort had laten weten dat hij in het ziekenhuis lag. “Vandaag precies twee weken geleden lag ik in het ziekenhuis met een ontstoken hartzakje. Mijn sportarts was er gelukkig heel vroeg bij en heeft me samen met de Cardioloog goed onderzocht. Kon meteen de dag erop terecht en na een hartfilmpje, echo en een MRI lijkt alles in orde!”, aldus Kjeld Nuis. “Bedankt voor alle lieve berichtjes”, besluit hij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kjeld Nuis (@kjeldnuis)

 Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard Telegraaf | Brunopress