Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Aaaw: Nick Schilder en Kirsten vieren achtste verjaardag van zoontje met bijzondere terugblik

Aaaw: Nick Schilder en Kirsten vieren achtste verjaardag van zoontje met bijzondere terugblik

Aaaw: Nick Schilder en Kirsten vieren achtste verjaardag van zoontje met bijzondere terugblik

Feest in huize Schilder vandaag. Flair-columnist én -vlogger Kirsten en zanger Nick Schilder vieren de alweer achtste verjaardag van hun zoontje Julian. Uiteraard gebeurt dat met slingers, ballonnen en taart, én een kleine trip down memory lane.

Tijd voor taart

Op Instagram delen zowel Kirsten als Nick foto’s van Julian met zijn verjaardagstaart: en exemplaar met veel chocola en een fotoprint op de bovenkant. De trotse ouders realiseren zich hoe de tijd vliegt en delen beiden ook een foto van acht jaar geleden, toen hun zoon nog maar net geboren was.

‘Wat zijn we toch blij met jou’

“Onze grote kleine man wordt vandaag alweer acht jaar”, schrijft Nick bij de foto’s. Ook mama Kirsten deelt mooie woorden voor Julian: “En… het is FEEST! De liefste zoon van de wereld is vandaag acht jaar geworden. Wat zijn wij toch blij met jou”. Onder beide posts regent het felicitaties en vrolijke berichten. Onder andere Kim Kötter, Nicolette van Dam, Naomi van As, Tanja Jess, Anouk Smulders en Ellen Hoog feliciteren de Schilders.

Lippenstift

Enkele dagen geleden blikte Kirsten met een speciale foto al terug op de dagen rondom de geboorte van Julian. “Twee dagen voordat Julian geboren werd, wilde ik snel nog even een foto van mijn dikke buik, versierd met allemaal lippenstift kusjes van Nikki #niethelemaalgelukt”, aldus Kirsten bij het aandoenlijke eindresultaat.

Lees ook
Kirsten Schilder: ‘Natuurlijk wilde ik die spannende avond niet missen’

Kirsten op FlairOnline

Nick en Kirsten hebben samen twee kinderen, naast zoon Julian is er nog dochter Nikki (9). Over hun gezinsleven schrijft Kirsten wekelijks voor Flair. Ook stapt ze geregeld ‘uit haar comfortzone’ voor haar vlog op FlairOnline, die iedere week op vrijdag verschijnt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Onze grote kleine man wordt vandaag alweer 8️⃣ jaar!! ??? ?: @kirsten_schilder

Een bericht gedeeld door Nick Schilder (@nickschilder) op

Bron: Instagram | Beeld: ANP