Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kirsten Schilder zet jarige Nick in het zonnetje met bijzondere verrassing

Kirsten Schilder zet jarige Nick in het zonnetje met bijzondere verrassing

Celebs
Kirsten Schilder zet jarige Nick in het zonnetje met bijzondere verrassing

Nick Schilder kan rekenen op heel wat traktaties vandaag. Niet alleen blaast de zanger vandaag 37 kaarsjes uit, hij heeft ook nog een andere feestelijke gebeurtenis in zijn leven te vieren. En daarom is zijn vrouw, onze columniste Kirsten, maar wat trots op hem.

Dubbel feest in huize Schilder

De Volendamse zet haar man vandaag extra in het zonnetje met een lieve post op Instagram. “Hiep Hiep Hoera voor de af en toe onuitstaanbare, maar meestal geweldigste man van de wereld”, begint Kirsten haar post. “Ook nog eens jarig zijn op de dag van de release van het nieuwe album van Nick & Simon.”

Zoete Instagram post

Kirsten vervolgt: “Dat betekent dubbel feest in huize Schilder. Lieve lieve Nick, van harte gefeliciteerd. Ik ben zo ontzettend trots op jou! Love you. Kan het nog zoeter? Ja zeker… nu al zin in die taart!” Op de foto is te zien dat Nick, Kirsten en hun kinderen Nikki, Julian en Jackie van een grote verjaardagstaart met daarop de foto van het nieuwe album mogen genieten.

Lees ook 
Kirsten over mysterie in huize Schilder: ‘Iemand anders dan Nick of de kinderen is de hoofdverdachte’

Speciale verjaardagstaart

Nick laat weten dat Kirsten, met wie hij alweer vijftien jaar samen is, verantwoordelijk is voor deze bijzondere traktatie. “Kirsten weet natuurlijk weer als geen ander hoe je een verjaar- én releasedag van het nieuwe album #NSG viert”, schrijft hij bij de foto op zijn eigen Instagram.

Digitale felicitaties

Hoewel hij zijn verjaardag en albumrelease dit jaar anders dan anders moet vieren door de coronamaatregelen, kan hij gelukkig wel op veel digitale felicitaties rekenen. Zo laten onder anderen Bas Smit, William Rutten, Monique Smit, Chantal Janzen en Manon Meijers hun felicitatie onder de Instagram post achter.

Benieuwd naar hoe het gezin deze speciale dag vierde? Je ziet het zondag in Kirsten’s vlog voor Flair TV!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

Bron: Story | Beeld:  Instagram, ANP

Shoppen is altijd een goed idee