Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Terug in de tijd: Kirsten Schilder post allereerste foto met manlief Nick

Terug in de tijd: Kirsten Schilder post allereerste foto met manlief Nick

Celebs
Terug in de tijd: Kirsten Schilder post allereerste foto met manlief Nick

Waar sommigen muzikanten er een wild liefdesleven ophouden, geldt dat allesbehalve voor Nick Schilder van zangduo Nick & Simon. De zanger is al jarenlang samen met zijn Kirsten, waarmee hij inmiddels dochters Nikki (9) en Jackie (3) en zoon Julian (8) heeft. Op Instagram dook Kirsten dit weekend terug in de tijd en deelde ze een te lieve foto van de eerste date met Nick. En daar zit een bijzonder verhaal achter!

Vijftien jaar geleden

Waar bff Kim Kötter vandaag terugblikte op haar trouwdag die twee jaar geleden plaatsvond, had ook Kirsten dit weekend een bijzondere moment om op terug te kijken. Het was gisteren namelijk vijftien jaar geleden dat Nick en Kirsten elkaar voor het allereerst tegen het lijf liepen. Vijftien dagen later was de eerste date en spronk de vonk over op de Volendamse kermis. En dat niet alleen. Wanneer goede vriend Bas Smit onder de foto vraagt of er die dag ook nog gezoend is, antwoordt Kirsten: “Achter de oliebollenkraam”. Ha!

Lees ook
Kirsten krijgt spijt van coronaproof ‘vakantieplan’: ‘Die ondeugende blik voorspelt weinig goeds’

Kirsten uit haar comfortzone

Vorige maand beleefden Nick en Kirsten ook al hun trouwdag op Ibiza. In de vijfde aflevering van Kirsten uit haar comfortzone op Flair TV is te zien hoe de twee samen met de kinderen én de ouders van Kirsten naar het eiland vertrokken waar de Flair-vlogger en haar man elkaar in 2016 het jawoord hebben gegeven. Om deze intieme beelden te delen én om in deze periode op vakantie te gaan valt ver buiten de comfortzone van Kirsten, maar eenmaal aangekomen op de bestemming beleefde het gezin een onvergetelijke tijd.

Benieuwd naar Kirstens vlog? Klik dan even op deze link om ‘m te bekijken!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

Beeld: Instagram, ANP

Shoppen is altijd een goed idee