Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kinderen van het Biggetje in The Masked Singer: ‘Kun je mij echt niet aandoen’

Kinderen van het Biggetje in The Masked Singer: ‘Kun je mij echt niet aandoen’

Kinderen van het Biggetje in The Masked Singer: ‘Kun je mij echt niet aandoen’

Vrijdag werd bekend welke twee BN’ers het grote podium van The Masked Singer moesten verlaten. In het pak van het Biggetje zat presentatrice en moeder Nicolette Kluijver verstopt, maar haar kinderen schaamden zich daar behoorlijk voor, vertelde Nicolette in After The Mask.

Nicolette Kluijver in The Masked Singer

Hoe leuk Nicolette Kluijver het vond (al had ze eerst wel wat twijfels over haar pak), zo vreselijk vonden haar drie kinderen het dat hun moeder op de buis stond te zingen. Zo vertelde de presentatrice aan Rick Brandsteder in After The Mask: “Ik heb gezegd dat ik meedoe aan een zangprogramma en dat ik af en toe moet repeteren. Ze vinden het niet om aan te horen.”

“Een moeder die zingt: ze hebben plaatsvervangende schaamte. M’n oudste dochter zei: ‘Mama, je kan mij dit echt niet aandoen’.” “Heerlijk, hè? Dat je altijd gesteund wordt door je familie”, grapt de presentatrice.

Lees ook:
Wereldkampioen Max Verstappen emotioneel na overwinning: ‘Ongelooflijk, ik had eindelijk geluk’

Halve finale van The Masked Singer

In de halve finale van The Masked Singer mochten de Giraffe, het Biggetje, Cupido, de Krokodil, de Stier en de Haai het publiek ervan overtuigen dat ze door moesten naar de finale. Het Biggetje en de Stier trokken beiden aan het kortste eind en moesten hun maskers afzetten. De BN’ers waren niemand minder dan Nicolette Kluijver (het Biggetje) en Edwin Evers (de Stier).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Still RTL4