Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kinderen van Marco Borsato worden bedreigd: ‘Te laag voor woorden’

Kinderen van Marco Borsato worden bedreigd: ‘Te laag voor woorden’

Kinderen van Marco Borsato worden bedreigd: ‘Te laag voor woorden’

Het was eerst Leontine Borsato die een reactie gaf na de aangifte tegen Marco. Maar nu heeft ook de oudste zoon Luca van zich laten horen. Hij heeft aan het Instagram-juicechannel Reality FBI laten weten dat hij wordt bedreigd door de misbruikzaak. 

Dreigementen

Luca laat weten dat hij, maar ook zijn broertje Senna en zusje Jada, allerlei dreigementen via social media ontvangen. ‘Wij weten wat we weten en that’s it’, vertelt hij. ‘Daar praten we verder niet over. Dit is een zaak on it’s own.’ Ook vertelt hij dat de drie elkaar supporten door dik en dun. Hij vindt het dan ook belachelijk dat mensen dit soort dingen naar hem sturen. ‘Dat wij en überhaupt mensen hier dreigementen over ontvangen is te laag voor woorden eigenlijk.’

Aangifte

Er is aangifte gedaan tegen Marco Borsato. Bij deze aangifte is er een melding gedaan van ‘onzedelijke betastingen’. De Telegraaf heeft laten weten dat het gaat om een jonge vrouw van 22 jaar, die beweerd dat ze vanaf haar vijftiende seksueel is misbruikt door Borsato. Het OM is bezig met een onderzoek naar het vermeende misbruik.

Lees ook
Aangeslagen Marco Borsato heeft zichzelf opgesloten in zijn appartement in Alkmaar

Grensoverschrijdend gedrag

De afgelopen paar weken hebben verschillende roddelkanalen naar buiten gebracht dat Borsato zich schuldig zou hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag tijdens een van de barbecues die Borsato jaarlijks organiseerde voor de kandidaten van The Voice of Holland en The Voice Kids die bij hem in het team zaten. Er is echt geen duidelijk bewijs vrijgegeven.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress