Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kinderen Heidi Klum mogen geen selfies plaatsen

Kinderen Heidi Klum mogen geen selfies plaatsen

Kinderen Heidi Klum mogen geen selfies plaatsen

De vier kinderen van topmodel en presentatrice Heidi Klum mogen geen foto’s op social media delen waarop hun gezicht te zien is. De reden? Ze hoopt daarmee haar kids zo lang mogelijk kind te houden.

Lees ook: ZIEN: Heidi Klum schittert in danswedstrijd met Jimmy Fallon

Overbezorgde moeder
‘Ik ben absoluut zo’n overbezorgde moeder’, zei Heidi in de Amerikaanse ochtendshow Live With Kelly And Ryan. ‘Mijn oudste is dertien en ze wil altijd selfies plaatsen, maar dat verbied ik. Als ze op een foto staat, mag ze ‘m alleen delen als haar gezicht is afgeschermd.’

Smiley’s
Zelf plaatst de Duitse ook alleen foto’s van haar kinderen waarop ze niet duidelijk te zien zijn. Tijdens een trip naar Disney World vorige maand deelde ze bijvoorbeeld een familiefoto op Instagram, waarbij ze smiley’s plaatste op de gezichten van haar dochters en zoons.

Kinderen
Heidi werd in 2004 moeder van dochter Leni. Ze was toen al niet meer met de vader van het meisje, Formule 1-baas Flavio Briatore, maar had een relatie met zanger Seal, die Leni later adopteerde. Samen kregen Heidi en Seal nog drie kinderen; zoons Henri (11) en Johan (10) en dochter Lou (7). In 2012 ging het stel uit elkaar.

4 Amazing days at Disneyworld have come to an end #besttimeever #family #funtimes

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95! 

Bron: ANP