Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim van Kooten geeft André en Bridget steek onder water (en fans lachen zich kapot)

Kim van Kooten geeft André en Bridget steek onder water (en fans lachen zich kapot)

Kim van Kooten geeft André en Bridget steek onder water (en fans lachen zich kapot)

De breuk tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) is deze week het gesprek van de dag, óók onder bekend Nederland. De twee gaven aan uit elkaar te gaan en de reden van de breuk zou alle aandacht in de pers zijn, iets waarmee meteen door meerdere kenners korte metten werd gemaakt.  Hoewel het stel aangaf graag rust te willen, zochten beiden nog steeds de media op. Kim van Kooten (46) kan het dan ook niet laten om de voormalig geliefden een beetje belachelijk te maken.

De actrice plaatst een kiekje met haar man Jacob Derwig (50) en schrijft spottend: “Langs deze weg willen we iedereen op de hele wereld vragen onze privacy te respecteren. Laat ons met rust, alsjeblieft. De druk van de buitenwereld is enorm. Heb alsjeblieft begrip daarvoor. En we willen dus vooral met rust gelaten worden. Niet de hele tijd, maar wel vaak. Of sowieso af en toe. Daarom deze foto.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Hilarisch

Volgers vinden het bijschrift hilarisch en zien de gelijkenis dan ook meteen. “Kunnen jullie de af-en- toemomenten expliciet aangeven? Dan kunnen we als je iets post er rekening mee houden dat het zo’n moment is”, reageert iemand. Een ander: “Ja, goed, ik laat jullie nu met rust ja. Ik respecteer het. Komt-ie. Ga het nu doen. Echt, ik laat jullie… tsjonge… echt respect.” Nog een fan vindt het een rake grap. “Touché!”

Niet vreemdgegaan

Bridget vertelde in een interview met Radio 538 dat ze veel liefdesverdriet heeft. Maasland ontkent ook speculaties in diverse media dat Hazes vreemdgegaan zou zijn met zijn ex. “Het is niet gegaan op Curaçao zoals veel bladen nu suggereren. Ik ben me er niet bewust van dat hij vreemdgegaan is.” Ook stelt de RTL-presentatrice alle media-aandacht voor hun relatie vreemd te vinden. “Wie zijn wij nou helemaal – laten we ons in godsnaam met belangrijker dingen gaan bezighouden.”

Lees ook
Insider verklapt: dít is de echte reden van de breuk tussen André en Bridget

Mediastilte

Het ex-koppel vroeg eerder deze week met klem aan de media om ze vooral met rust te laten om de breuk in stilte te kunnen verwerken. Maandagochtend werd bekendgemaakt dat André en Bridget na drie maanden uit elkaar zijn. Het tweetal liet de afgelopen maanden geen kans onbenut om te melden hoe verliefd zij waren. Zij noemden elkaar voor de camera’s van alle showbizzrubrieken elkaars “grote liefde” en “soulmates”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Peter Smulders