Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim-Lian werd gestalkt door André Hazes Jr.

Kim-Lian werd gestalkt door André Hazes Jr.

Kim-Lian werd gestalkt door André Hazes Jr.

Flair columniste Kim-Lian heeft tijdens de opnames van Carlo’s Tv Café onthuld dat ze een aantal jaar geleden een stalker had. En die stalker was niemand minder dan André Hazes Jr. 

De 36-jarige presentatrice zegt: ‘Wat niemand weet, en dat hebben we nu maar verklapt in het interview, is dat ik vroeger een beetje ben gestalkt door Dreetje. Best wel een beetje heel erg.’

Een leeftijdsverschil van 11 jaar

Zo’n twaalf jaar geleden had de toen 13-jarige André Hazes Jr. blijkbaar een crush op de presentatrice. Ze zegt: ‘Er is niks gebeurd hoor, want André was 13 en ik 24! Ik doe daar niet aan, maar hij valt op oudere vrouwen. Dré schreef liefdesbrieven en belde me. Ik had thuis heel wat uit te leggen, omdat ik een relatie had.’

Aan Dré’s voorkeur voor oudere vrouwen is nog steeds niks veranderd. Hij heeft inmiddels een relatie met Monique, die 16 jaar ouder is dan hij. Samen hebben ze een zoontje: André Hazes III.

Niemand zo trots als wij! #JongeStrijder

A photo posted by Andre Hazes (@andre_hazes_official) on

Kim-Lian & André Hazes Jr.

Benieuwd hoe de relatie tussen Kim-Lian en Dré nu is? Met kerst verschijnt er in de Flair een dubbelinterview met de twee. Hou de Flair dus goed in de gaten! Hieronder alvast een foto van achter de schermen bij de fotoshoot. Ze hadden het duidelijk naar hun zin!

Lees ook:

Hilarisch! Kim-Lian kruipt in de huid van Oh Oh-deelneemster

CUTE: André Hazes Jr. neemt zoontje mee onder de douche

Waarom jonge vrouwen op oudere mannen vallen

Bron: grazia.nl