Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Schrikken voor Kim-Lian: opgenomen in ziekenhuis met hoge koorts en hevige pijnen

Schrikken voor Kim-Lian: opgenomen in ziekenhuis met hoge koorts en hevige pijnen

Schrikken voor Kim-Lian: opgenomen in ziekenhuis met hoge koorts en hevige pijnen

De schrik moet er flink in hebben gezeten bij Kim-Lian van der Meij (40) en haar gezin. De presentatrice is namelijk opgenomen in het ziekenhuis, zo heeft haar management maandag laten weten aan ‘RTL Boulevard’. Daarbij werd duidelijk dat ze kampt met een nierbekkenontsteking. Na de aankondiging van het nieuws heeft de brunette verhaal gedaan op Instagram.

Kim-Lian opgenomen in ziekenhuis

Op het sociale medium deelt Kim-Lian een foto vanuit haar ziekenhuisbed in Zweden, waar ze met haar gezin in 2019 naartoe is verhuisd. “Lieve mensen, ik ben een tijdje afwezig geweest van Instagram en dit is de reden. Ik lig al een aantal dagen in het ziekenhuis”, begint de presentatrice bij het kiekje. “Zaterdag ben ik opgenomen met 40,2 graden koorts en hevige pijnen in mijn buik. Het blijkt dat ik een nierbekkenontsteking heb. Erg pijnlijk en vervelend, maar er wordt goed voor me gezorgd en ga er weer helemaal bovenop komen.” RTL Boulevard wist al te melden dat de brunette nog tot donderdag in het ziekenhuis moet blijven.

Tips zijn welkom

Eigenlijk wilde Kim-Lian haar ziekenhuisopname niet aan de grote klok hangen. “In alle eerlijkheid wilde ik dit niet per se delen op Instagram, maar aangezien de media in Nederland er lucht van hebben gekregen, dacht ik… nou, dan vertel ik het jullie liever zelf”, verklaart ze. Ook vraagt ze haar volgers om tips voor dingen die haar bezig kunnen houden, gezien ze een “bloedsaaie kamer” heeft en geen bezoek of bloemen mag ontvangen wegens de coronarestricties. “Keep them coming, I am thankful! Voor nu… take care en see you soon.”

Gezondheid gaat voor

De presentatrice zou eigenlijk naar Nederland komen voor de opnames van de SBS6-quiz 50/50, die ze afwisselend met Winston Gerschtanowitz (44) presenteert. Dat laat nu op zich wachten. “Haar gezondheid gaat voor”, zegt haar management.

Lees ook
Kim-Lian van der Meij na 17 jaar ‘eindelijk’ ten huwelijk gevraagd: romantisch, ‘met het fietshelmpje nog op’

Beterschap

Intussen verzamelt tout bekend Nederland zich onder de post om de presentatrice sterkte te wensen. “Ah nee, Kimmie! Heel veel beterschap!!”, aldus Chantal Janzen. Ook William Rutten laat van zich horen. “Beterschap, lieverd!”, schrijft hij. Marije Helwegen vult aan: “Jij komt weer sterk terug, zoals altijd!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij)

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram