Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim-Lian van der Meij na 17 jaar ‘eindelijk’ ten huwelijk gevraagd: romantisch, ‘met het fietshelmpje nog op’

Kim-Lian van der Meij na 17 jaar ‘eindelijk’ ten huwelijk gevraagd: romantisch, ‘met het fietshelmpje nog op’

Kim-Lian van der Meij na 17 jaar ‘eindelijk’ ten huwelijk gevraagd: romantisch, ‘met het fietshelmpje nog op’

De dag die ze wist dat misschien wel nooit meer zou komen… KOMT ER TOCH. Presentatrice en zangeres Kim-Lian van der Meij is na een relatie van zeventien jaar (!) ten huwelijk gevraagd. “Geduld is een schone zaak”, schrijft ze op Instagram bij drie foto’s van het grote moment.

‘Eindelijk DE vraag gesteld’

Op de eerste foto is een tafeltje met rozen, glazen, een flesje champagne en een wit ringdoosje te zien. “Na zeventien jaar heeft-ie eindelijk DE vraag gesteld. Tijdens ons wekelijkse mountainbikeritje stopten we ineens op ons favoriete plekje bij de zee. Daar stond een tafeltje met rode rozen, champagne en een doosje met een prachtige ring”, aldus Kim-Lian.

Lachen van de zenuwen

“Het was wonderschoon… Windstil, kabbelend water, de zon die langzaam onder ging en hij ging op één knie”, gaat ze verder. “We waren allebei zo onder de indruk van het moment, dat we in de lach schoten van de zenuwen. Het werd nog ongemakkelijker toen een er vrouw langs liep met haar hondje”, grapt ze met een lachende emoji.

Lekker romanfiets

De onverwachte toeschouwer kwam uiteindelijk mooi van pas. “We hebben van het moment gebruik gemaakt en haar gevraagd een foto te maken. Met het fietshelmpie nog op. So in the moment“, beschrijft ze het romantische en tevens hilarische moment. “Uiteraard zei ik: JA!” De post barst verder van de gelukzalige emoji’s, wat duidelijk maakt dat de 39-jarige presentatrice is volledig in de wolken is.

Lees ook
Kim-Lian harkt complimenten binnen met bikinifoto (en zorgt voor hilariteit bij volgers)

Zweden

Kim-Lian en haar Daniël Gibson zijn dus al bijna twee decennia samen en zijn ouders van drie kinderen: Ronja (12), William (10) en Benjamin (7). In 2019 besloot het stel, dat jaren in Soest woonde, naar Zweden te verhuizen, het thuisland van Daniël. Op Instagram is te zien dat ze hun prachtige huis in de natuur gaan verbouwen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Geduld is een schone zaak… Na 17 jaar verkering heeft ie eindelijk DE vraag gesteld ?❤️?? Tijdens ons wekelijks mountainbikeritje, stopte we ineens op ons favoriete plekje bij de zee. Daar stond een tafeltje met rode rozen, champagne en een doosje met een prachtige ring ? Het was wonderschoon … windstil, kabbelend water , de zon die langszaam onder ging en hij ging op één knie ?? We waren allebei zo onder de indruk van het moment, dat we in de lach schoten van de zenuwen. Het werd nog ongemakkelijker toen een er vrouw langs liep met haar hondje ?? We hebben van het moment gebruik gemaakt en haar gevraagd een foto te maken. Met fietshelmpie nog op ? So in the moment ❤️ Uiteraard zei ik: JA! ? #sohappy #hanfriade #deaanhouderwint #blessed #kidsdoorhetdolleheen #wijook

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We gaan het he-le-maal anders doen!?? #building #newhouse #newpossibilities #newmemories

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Easy peasy dance vrije interpetatie ? #tiktok

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) op

Bron: ANP | Beeld: iStock