Je bent hier: Home > Celebs > Kim Kötter blikt terug op zwangerschap met een reeks prachtige foto’s

Kim Kötter blikt terug op zwangerschap met een reeks prachtige foto’s

Celebs
Kim Kötter blikt terug op zwangerschap met een reeks prachtige foto’s

Kim Kötter (36) is de trotse moeder van twee zoontjes, namelijk Muck (2) en Youp (9 maanden). Met een aantal prachtige foto’s blikt ze terug op haar laatste zwangerschap, die ze naar eigen zeggen heeft ervaren als één grote roze wolk.

Lees ook: Kim Kötter is helemaal klaar met alle kritiek die ze op haar lichaam krijgt

Omdat haar eerste zwangerschap niet helemaal was verlopen zoals ze had gehoopt, besloot de presentatrice het de tweede keer over een andere boeg te gooien. ‘Ik wilde nooit een zwangerschapsshoot’, schrijft Kim bij de kiekjes. ‘Maar nadat ik met de zwangerschap van Muck al met 26 weken in het ziekenhuis lag met gebroken vliezen en dus überhaupt geen keuze meer had, wilde ik het met de tweede zwangerschap heel anders aanpakken.’

Vieren

‘Mijn lieve vriendin en fotografe was er ook bang voor en stelde voor om toch echt een shoot te doen nu ik zeker nog zwanger was’, gaat ze verder. ‘Misschien vroeger dan anders, maar hé, dan hebben we ze maar. Ze beloofde: het wordt niet zoetsappig. Het wordt stylish, elegant en stoer. En niet vergezocht of juist voor de hand liggend. Ik ben zooo blij met de foto’s. Wie weet van mijn laatste zwangerschap ooit. En het is allemaal niet zo vanzelfsprekend geweest om zwanger te worden. We moeten het vieren! Deze zwangerschap was een feest. Ok, de eerste paar weken niet (waarom vond ik zwanger zijn ook weer zo leuk?!). Maar daarna was mijn zwangerschap van Youp echt één grote roze wolk…’

View this post on Instagram

9 maanden er in, bijna 9 maanden eruit.. #flashback naar mijn zwangere foto’s toen ik een weekje of 32 zwanger was schat ik in.. (1/6) . . ik wilde nooit een zwangerschapsshoot. Maar nadat ik met de zwangerschap van Muck al met 26 weken in het ziekenhuis lag met gebroken vliezen en dus überhaupt geen keuze meer had, wilde ik het met de 2e zwangerschap heel anders aanpakken. Mijn lieve vriendin en fotografe @lisettelubbersphotography was er ook bang voor en stelde voor om toch echt een shoot te doen nu ik zeker nog zwanger was, misschien vroeger dan anders, maar hee dan hebben we ze maar. Ze beloofde: het wordt niet zoetsappig. Het wordt stylish, elegant en stoer. En niet vergezocht of juist voor de hand liggend. Ik ben zooo blij met de foto’s. Wie weet mijn laatste zwangerschap ooit. En het is allemaal niet zo vanzelfsprekend geweest om zwanger te worden. We moeten het vieren! Deze zwangerschap was een feest. Ok de eerste paar weken niet. (Waarom vond ik zwanger zijn ook weer zo leuk?!) maar daarna was mijn zwangerschap van Youp echt 1 grote roze wolk.. 💙. . Ik geloof niet dat ik deze foto’s eerder heb gepost op mijn feed. Maar ze verdienen het zo! @lisettelubbersphotography ❤️ you!!

A post shared by Kim Kötter (@kimkotter) on

View this post on Instagram

9 maanden er in, bijna 9 maanden eruit.. #flashback naar mijn zwangere foto’s toen ik een weekje of 32 zwanger was schat ik in.. (2/6) . . ik wilde nooit een zwangerschapsshoot. Maar nadat ik met de zwangerschap van Muck al met 26 weken in het ziekenhuis lag met gebroken vliezen en dus überhaupt geen keuze meer had, wilde ik het met de 2e zwangerschap heel anders aanpakken. Mijn lieve vriendin en fotografe @lisettelubbersphotography was er ook bang voor en stelde voor om toch echt een shoot te doen nu ik zeker nog zwanger was, misschien vroeger dan anders, maar hee dan hebben we ze maar. Ze beloofde: het wordt niet zoetsappig. Het wordt stylish, elegant en stoer. En niet vergezocht of juist voor de hand liggend. Ik ben zooo blij met de foto’s. Wie weet mijn laatste zwangerschap ooit. En het is allemaal niet zo vanzelfsprekend geweest om zwanger te worden. We moeten het vieren! Deze zwangerschap was een feest. Ok de eerste paar weken niet. (Waarom vond ik zwanger zijn ook weer zo leuk?!) maar daarna was mijn zwangerschap van Youp echt 1 grote roze wolk.. 💙. . Ik geloof niet dat ik deze foto’s eerder heb gepost op mijn feed. Maar ze verdienen het zo! @lisettelubbersphotography ❤️ you!!

A post shared by Kim Kötter (@kimkotter) on

View this post on Instagram

9 maanden er in, bijna 9 maanden eruit.. #flashback naar mijn zwangere foto’s toen ik een weekje of 32 zwanger was schat ik in.. (3/6) . . ik wilde nooit een zwangerschapsshoot. Maar nadat ik met de zwangerschap van Muck al met 26 weken in het ziekenhuis lag met gebroken vliezen en dus überhaupt geen keuze meer had, wilde ik het met de 2e zwangerschap heel anders aanpakken. Mijn lieve vriendin en fotografe @lisettelubbersphotography was er ook bang voor en stelde voor om toch echt een shoot te doen nu ik zeker nog zwanger was, misschien vroeger dan anders, maar hee dan hebben we ze maar. Ze beloofde: het wordt niet zoetsappig. Het wordt stylish, elegant en stoer. En niet vergezocht of juist voor de hand liggend. Ik ben zooo blij met de foto’s. Wie weet mijn laatste zwangerschap ooit. En het is allemaal niet zo vanzelfsprekend geweest om zwanger te worden. We moeten het vieren! Deze zwangerschap was een feest. Ok de eerste paar weken niet. (Waarom vond ik zwanger zijn ook weer zo leuk?!) maar daarna was mijn zwangerschap van Youp echt 1 grote roze wolk.. 💙. . Ik geloof niet dat ik deze foto’s eerder heb gepost op mijn feed. Maar ze verdienen het zo! @lisettelubbersphotography ❤️ you!!

A post shared by Kim Kötter (@kimkotter) on

View this post on Instagram

9 maanden er in, bijna 9 maanden eruit.. #flashback naar mijn zwangere foto’s toen ik een weekje of 32 zwanger was schat ik in.. (4/6) . . ik wilde nooit een zwangerschapsshoot. Maar nadat ik met de zwangerschap van Muck al met 26 weken in het ziekenhuis lag met gebroken vliezen en dus überhaupt geen keuze meer had, wilde ik het met de 2e zwangerschap heel anders aanpakken. Mijn lieve vriendin en fotografe @lisettelubbersphotography was er ook bang voor en stelde voor om toch echt een shoot te doen nu ik zeker nog zwanger was, misschien vroeger dan anders, maar hee dan hebben we ze maar. Ze beloofde: het wordt niet zoetsappig. Het wordt stylish, elegant en stoer. En niet vergezocht of juist voor de hand liggend. Ik ben zooo blij met de foto’s. Wie weet mijn laatste zwangerschap ooit. En het is allemaal niet zo vanzelfsprekend geweest om zwanger te worden. We moeten het vieren! Deze zwangerschap was een feest. Ok de eerste paar weken niet. (Waarom vond ik zwanger zijn ook weer zo leuk?!) maar daarna was mijn zwangerschap van Youp echt 1 grote roze wolk.. 💙. . Ik geloof niet dat ik deze foto’s eerder heb gepost op mijn feed. Maar ze verdienen het zo! @lisettelubbersphotography ❤️ you!!

A post shared by Kim Kötter (@kimkotter) on

View this post on Instagram

9 maanden er in, bijna 9 maanden eruit.. #flashback naar mijn zwangere foto’s toen ik een weekje of 32 zwanger was schat ik in.. (5/6) . . ik wilde nooit een zwangerschapsshoot. Maar nadat ik met de zwangerschap van Muck al met 26 weken in het ziekenhuis lag met gebroken vliezen en dus überhaupt geen keuze meer had, wilde ik het met de 2e zwangerschap heel anders aanpakken. Mijn lieve vriendin en fotografe @lisettelubbersphotography was er ook bang voor en stelde voor om toch echt een shoot te doen nu ik zeker nog zwanger was, misschien vroeger dan anders, maar hee dan hebben we ze maar. Ze beloofde: het wordt niet zoetsappig. Het wordt stylish, elegant en stoer. En niet vergezocht of juist voor de hand liggend. Ik ben zooo blij met de foto’s. Wie weet mijn laatste zwangerschap ooit. En het is allemaal niet zo vanzelfsprekend geweest om zwanger te worden. We moeten het vieren! Deze zwangerschap was een feest. Ok de eerste paar weken niet. (Waarom vond ik zwanger zijn ook weer zo leuk?!) maar daarna was mijn zwangerschap van Youp echt 1 grote roze wolk.. 💙. . Ik geloof niet dat ik deze foto’s eerder heb gepost op mijn feed. Maar ze verdienen het zo! @lisettelubbersphotography ❤️ you!!

A post shared by Kim Kötter (@kimkotter) on

View this post on Instagram

9 maanden er in, bijna 9 maanden eruit.. #flashback naar mijn zwangere foto’s toen ik een weekje of 32 zwanger was schat ik in.. (6/6) . . ik wilde nooit een zwangerschapsshoot. Maar nadat ik met de zwangerschap van Muck al met 26 weken in het ziekenhuis lag met gebroken vliezen en dus überhaupt geen keuze meer had, wilde ik het met de 2e zwangerschap heel anders aanpakken. Mijn lieve vriendin en fotografe @lisettelubbersphotography was er ook bang voor en stelde voor om toch echt een shoot te doen nu ik zeker nog zwanger was, misschien vroeger dan anders, maar hee dan hebben we ze maar. Ze beloofde: het wordt niet zoetsappig. Het wordt stylish, elegant en stoer. En niet vergezocht of juist voor de hand liggend. Ik ben zooo blij met de foto’s. Wie weet mijn laatste zwangerschap ooit. En het is allemaal niet zo vanzelfsprekend geweest om zwanger te worden. We moeten het vieren! Deze zwangerschap was een feest. Ok de eerste paar weken niet. (Waarom vond ik zwanger zijn ook weer zo leuk?!) maar daarna was mijn zwangerschap van Youp echt 1 grote roze wolk.. 💙. . Ik geloof niet dat ik deze foto’s eerder heb gepost op mijn feed. Maar ze verdienen het zo! @lisettelubbersphotography ❤️ you!!

A post shared by Kim Kötter (@kimkotter) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee