Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Kötter spreekt zich uit over Donald Trump

Kim Kötter spreekt zich uit over Donald Trump

Kim Kötter spreekt zich uit over Donald Trump

Voormalig Miss Nederland Kim Kötter (34) heeft zich uitgesproken over Donald Trump in een openhartig interview aan Grazia. Tijdens haar deelname aan Miss Universe, leidde Donald de verkiezingen. “Donald is charismatisch en machtig tegelijk. Ik keek als piepjonge negentienjarige tegen hem op.”

‘Hier staat echt iemand!’
De jonge moeder vertelt over de periode uit haar leven aan tijdschrift Grazia. “Ik herinner me nog die ferme, krachtige handdruk en dacht meteen: Wauw, hier staat écht iemand. Donald noemde mij altijd Miss Kim. Of The Netherlands, als knipoog naar de Miss Universe-verkiezing in 2002 waar ik aan meedeed. Donald leidde die verkiezing en ik ontmoette hem toen voor het eerst.” vertelt Kim.

Vrouwonvriendelijk
Over de vrouwonvriendelijke uitspraken van Donald zegt Kim, dat hij die kant van zichzelf echt niet had kunnen laten zien bij Miss Universe. “Meer dan negentig landen doen mee aan die verkiezing, er zijn meer dan een miljard kijkers en het gaat om enorme sponsorbedragen. Als hij bekend zou staan om zijn vrouwonvriendelijkheid zou iedereen afhaken bij deze verkiezing, waarmee juist het vrouw-zijn wordt gevierd.

Machtige mannen met geld
Ook heeft de blondine zelf de vrouwonvriendelijke kant van Donald nooit gezien. En op respectloos gedrag naar de deelnemende vrouwen heeft ze hem ook niet betrapt. Wel zegt Kim: “Dat hij dominant is als hij vrouwen versiert, geloof ik wel. Dat zie je vaker bij machtige mannen met geld en dat vind ik verwerpelijk. Ze denken dat ze alles kunnen maken, omdat ze alles hebben.”

Bron: Grazia

Lees ook: