Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Kötter over de komst van haar derde zoon: ‘Dit past niet eens in ons huis’

Kim Kötter over de komst van haar derde zoon: ‘Dit past niet eens in ons huis’

Kim Kötter over de komst van haar derde zoon: ‘Dit past niet eens in ons huis’

Eind 2019 voorspelde ze nog dat 2020 een rustig jaar zou worden, maar daar is Kim Kötter snel van teruggekomen. Nadat haar hele leven online werd, stroomden de aanvragen voor verschillende projecten binnen en raakte Kims agenda bomvol. Niet te vergeten dat ze afgelopen februari ook nog eens moeder werd van haar derde zoon, Ted. 

Onverwachts zwanger

Bij alle drukte dat zich maar bleef opstapelen, werd Kim ook nog eens zwanger. Geheel onverwachts aangezien haar twee andere kinderen Muck en Youp met behulp van ivf werden verwekt. Daarnaast zat Jaap volgens Kim ook niet echt te wachten op nog een kindje. “Hij werd al gek bij de gedachte aan een derde”, vertelde presentatrice al eerder.

Bollere buik

Kims personal trainer was degene die haar op haar boller wordende buik wees. “Normaal gesproken wordt mijn buik vrij snel strak als ik even stevig train, maar nu leek het wel of mijn buik boller werd. Toen ik vervolgens ook nog eens flauwviel tijdens het mountainbiken, vroeg mijn trainer of ik last had van mijn hormonen of dat ik misschien ongesteld moest worden? Pas toen dacht ik: wanneer wás ik eigenlijk voor het laatst ongesteld?”, gaat Kim verder.

Van slag

Ze vervolgt: “Wat was er aan de hand, was mijn lichaam gewoon van slag? Ik kán toch helemaal niet normaal zwanger worden?” Dat er een baby in haar buik zat, werd al vrij snel duidelijk. Vroeg in de ochtend deden ze de test en het plusje verscheen direct. “Jaap riep: ‘Je bent gewoon zwanger!’ Hup, nog een test, ja, nog steeds. We waren totaal in shock. Dit kan niet, dachten we, dit past niet in ons leven, dit past niet eens in ons huis!”

Een wonder

Waar Kim heel blij verrast was, bleek Jaap – zoals verwacht – in complete paniek te zijn. “Dat maakte mij in eerste instantie extra zenuwachtig, het was al zo spannend of het allemaal goed zou gaan. Gelukkig zag Jaap vrij snel in dat we dit echt als een wonder moesten zien, zeker toen we op de eerste echo het hartje zagen kloppen: dit was geen visje, maar echt een kindje. Een paar weken na Teds geboorte zei Jaap uit de grond van zijn hart: ‘Een derde is volmaakt. Zo was ons gezin bedoeld.'”

Lees ook
Kim Kötter deelt nieuwe gezinsfoto en het geluk spat ervan af

Alles op z’n plek

Uiteindelijk viel alles dus gewoon op zijn plek en verwelkomde het gezin Kötter/Reesema in februari hun zoontje en broertje Ted. “Ik ga heel goed op zwanger zijn, ik heb energie voor tien, ben megacreatief en zie overal kansen. Ik had me voorgenomen om dit keer wel verlof te nemen, maar dat is weer niet gelukt; drie weken voor mijn bevalling ging Poespas live”, vertelt ze. “Ach, het klopte gewoon.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter)

Bron: Kek Mama | Beeld: Brunopress, Instagram