Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoogzwangere Kim Kötter tikkeltje ongeduldig: ‘Nog steeds niks aan de hand hier!’

Hoogzwangere Kim Kötter tikkeltje ongeduldig: ‘Nog steeds niks aan de hand hier!’

Hoogzwangere Kim Kötter tikkeltje ongeduldig: ‘Nog steeds niks aan de hand hier!’

Op Valentijnsdag was presentatrice Kim Kötter (38) uitgerekend van haar derde kindje, maar de baby liet zich nog niet zien. Het aftellen naar die uitgerekende datum is inmiddels optellen geworden, want Kim is vandaag al 5 dagen overtijd. Zoontje Youp (2) is wel klaar met wachten!

Zwangerschapsupdate

De vrouw van zanger Jaap Reesema plaatst vrijwel dagelijks een zwangerschapsupdate op Instagram. Haar derde kindje laat nog even op zich wachten: “Nog niks aan de hand hier”, schreef Kim gisteren op Instagram.

Avondklok issues

Hoogzwanger zijn brengt vanzelfsprekend wat typische zwangerschapsperikelen met zich mee. Cravings op een moment dat dat echt niet uitkomt bijvoorbeeld! “Het moment dat je graag een McFlurry m&m’s wil en erachter komt dat McDonald’s of Uber Eats toch niet bezorgd in Loosdrecht!”, schrijft zij op Instagram naast een foto van haar dikke buik. “Avondklok issues als je zwanger bent. Maar ik wil NU een McFlurry!! PS Dit is wel officieel spoedwet waardig toch? Ik bedenk het nu namelijk.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter)

Lees ook
Jaap Reesema en Kim Kötter vertellen (létterlijk) in geuren en kleuren over onsmakelijk zwangerschapskwaaltje

Lang zal de baby leven

Kim en Jaap hebben al twee zoontjes, Muck (4) en Youp (2). Ook zij hadden afgeteld naar 14 februari, liet zij weten. “Ze hebben gepraat met de baby, hartjes getekend op de buik. Liedjes voor de baby gezongen. Maar hij kwam maar niet”, schreef Kim eerder deze week. “Youp is klaar met wachten. Hij wil de cadeautjes voor de baby al uitpakken. Hij zingt telkens ‘Lang zal de baby leven’ Omdat hij vandaag toch echt jarig moet zijn.” Nou Youp, gelukkig kan het nu echt niet lang meer duren!

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Instagram | Beeld: Bart Honingh voor Flair