Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Kötter deelt té schattige foto van haar zoontjes: ‘Ik stroom over van liefde’

Kim Kötter deelt té schattige foto van haar zoontjes: ‘Ik stroom over van liefde’

Kim Kötter deelt té schattige foto van haar zoontjes: ‘Ik stroom over van liefde’

Kim Kötter (38) kan haar geluk niet op met haar gezin. Sinds een maand is ze de trotse moeder van niet twee maar drie prachtige zoons, waarvan ze met regelmaat de zoetste foto’s deelt. En de nieuwste kiekjes op haar Instagrampagina zijn er weer een paar om in te lijsten.

Zoons Kim Kötter

Bij een drietal foto’s schrijft Kim een stukje uit de songtekst van Samen voor altijd, een liedje van Marco Borsato en zijn dochter Jada. “Ik hoor bij jou. Jij hoort bij mij. Want jij bent ik. En ik ben jij. En dat is voor altijd. Samen voor altijd”, aldus de trotse moeder. “Ik hoor bij jou. En jij bij mij. Beste vrienden voor altijd. En als ik in de spiegel kijk. Dan weet ik dat ik op je lijk. Ik zie de wereld door jou ogen. Zou ik op je dromen mogen?” Ook schrijft ze te overstromen van liefde.

Alles

Volgers van Kim smelten bij het zien van de foto’s. “Te schattig dit”, luidt een van de vele reacties. “Och, wat zoet”, vult een andere fan aan. Ook bekend Nederland laat van zich horen. “Zo lief!!!!”, aldus Wendy van Dijk. Anouk Smulders schrijft: “Alles!”

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter)

Pittige bevalling

De derde zoon van Kim en Jaap kwam eind februari ter wereld. Over de pittige bevalling deed de kersverse moeder toen al een boekje open. Ze moest worden ingeleid en op een gegeven moment ging het ineens heel hard. “Maar goed, alles is goed gekomen. Het laatste stukje heb ik hem er zelf uit mogen trekken.”

Verrassend nieuws

Afgelopen augustus maakten Kim en Jaap bekend in verwachting te zijn van hun derde kindje. Het stel had het babynieuws door de eerdere zwangerschappen via ivf totaal niet aan zien komen. Maar toen Kim tijdens een mountainbike-sessie flauwviel en haar buik ondanks het vele trainen niet platter maar juist dikker werd, besloot ze toch maar een zwangerschapstest in huis te halen. “Ik wilde een test gaan kopen, maar dat durfde ik niet, want iedereen kent mij hier. Ik wilde er niemand mee belasten want ik dacht, dit kan toch niet waar zijn. Maar toen heb ik toch Jaap maar even lief aangekeken en gezegd dat-ie even iets voor me moest halen bij de supermarkt. Hij wist níet wat hem overkwam.”

Lees ook
Kim Kötter deelt bijzondere foto van de geboorte van zoon Ted (en de blik van Jaap is onbetaalbaar)

Gezin Jaap Reesema en Kim Kötter

Kim deelde al eerder een foto van haar drie zoontjes samen. De broers van Ted – Muck (4) en Youp (2) – zijn helemaal in de wolken met het pasgeboren jochie. “Ted heeft er gewoon twee vaders bij. Ze willen alleen maar erbij. Aaien, vasthouden en verzorgen! Ze zijn heel schattig met hem.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter)

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram