Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Kötter deelt nieuwe gezinsfoto en het geluk spat ervan af

Kim Kötter deelt nieuwe gezinsfoto en het geluk spat ervan af

Kim Kötter deelt nieuwe gezinsfoto en het geluk spat ervan af

Kim Kötter en Jaap Reesema zijn inmiddels trotse ouder van drie zonen. Momenteel geniet het gezinnetje van een vakantie op het Griekse eiland Corfu. Een prachtig moment dus om een nieuwe gezinsfoto te maken nu ze met vijf zijn thuis. 

Kim Kötter gezin

Veel woorden hoeft Kim niet vuil te maken aan de prachtige foto. “Family of 5!”, schrijft de presentatrice bij het zonnige plaatje. Samen met ouders Kim en Jaap lachen de drie kleine mannetjes vrolijk naar de camera. Een exemplaar om in te lijsten!

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter)

Gelukkig gezin

Het geluk spat dan ook af van de gezinsfoto. “Zo lief..❤️❤️❤️❤️❤️”, schrijft Wendy van Dijk onder de post. Monique Smit reageert met: “Prachtig!!” Verder worden er door onder andere Shary-An, Liza Sips en Shelley Sterk hartjes emoji’s achter gelaten.

Pittige bevalling

De derde zoon van Kim en Jaap kwam eind februari ter wereld. Over de pittige bevalling deed de kersverse moeder toen al een boekje open. Ze moest worden ingeleid en op een gegeven moment ging het ineens heel hard. “Maar goed, alles is goed gekomen. Het laatste stukje heb ik hem er zelf uit mogen trekken.”

Verrassend nieuws

Afgelopen augustus maakten Kim en Jaap bekend in verwachting te zijn van hun derde kindje. Het stel had het babynieuws door de eerdere zwangerschappen via ivf totaal niet aan zien komen. Maar toen Kim tijdens een mountainbike-sessie flauwviel en haar buik ondanks het vele trainen niet platter maar juist dikker werd, besloot ze toch maar een zwangerschapstest in huis te halen. “Ik wilde een test gaan kopen, maar dat durfde ik niet, want iedereen kent mij hier. Ik wilde er niemand mee belasten want ik dacht, dit kan toch niet waar zijn. Maar toen heb ik toch Jaap maar even lief aangekeken en gezegd dat-ie even iets voor me moest halen bij de supermarkt. Hij wist níet wat hem overkwam.”

Gezin Jaap Reesema en Kim Kötter

Kim deelde al eerder een foto van haar drie zoontjes samen. De broers van Ted – Muck (4) en Youp (2) – zijn helemaal in de wolken met het pasgeboren jochie. “Ted heeft er gewoon twee vaders bij. Ze willen alleen maar erbij. Aaien, vasthouden en verzorgen! Ze zijn heel schattig met hem.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter)

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Bart Honingh voor Flair