Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Kötter blikt terug op trouwdag met bijzonder bericht op Instagram

Kim Kötter blikt terug op trouwdag met bijzonder bericht op Instagram

Celebs
Kim Kötter blikt terug op trouwdag met bijzonder bericht op Instagram

Het is vandaag een bijzondere dag voor Kim Kötter en manlief Jaap Reesema. Het stel stapte twee jaar geleden namelijk in het huwelijksbootje. De twee kozen als locatie niet voor ons eigen kikkerlandje, maar verruilde Nederland voor het prachtige Oostenrijk. En daarvan deelt de voormalige Miss Nederland nu een prachtige terugblik op Instagram.

Prachtige herinneringen

Op social media blikt de presentatrice terug op de bijzondere dag die alweer twee jaar geleden plaatsvond. “Oooh wat een prachtige herinneringen aan ons huwelijk. Echt de mooiste dagen van ons leven. Samen met de allerliefste mensen om ons heen”, schrijft Kim bij de prachtige foto. Voor hun trouwdag lieten Kim en Jaap fotografe Lisette Lubbers overkomen. Zij maakte niet alleen de prachtige foto’s, maar maakte ook bijzondere behind the scenes-beelden, waarvan Kim een video op haar YouTube-account deelt.

Derde kindje

Hoewel het liefdesgeluk van Kim en Jaap toen al met zoontje Youp en Much was bekroond, kreeg het gezin Reesema-Kötter onlangs de verrassing van hun leven. Kim is namelijk in verwachting van hun derde kindje. Het was echt een cadeautje. Die andere twee zijn natuurlijk via ivf ontstaan, maar deze was gewoon ín de coronatijd in m’n buik gekomen”, vertelde de presentatrice in de speciale baby-vlog.

Zwangerschapstest

Het stel had het babynieuws door de eerdere zwangerschappen via ivf totaal niet aan zien komen. Maar toen Kim tijdens een mountainbike-sessie flauwviel en haar buik ondanks het vele trainen niet platter maar juist dikker werd, besloot ze toch maar een zwangerschapstest in huis te halen. “Ik wilde een test gaan kopen, maar dat durfde ik niet, want iedereen kent mij hier. Ik wilde er niemand mee belasten want ik dacht, dit kan toch niet waar zijn. Maar toen heb ik toch Jaap maar even lief aangekeken en gezegd dat-ie even iets voor me moest halen bij de supermarkt. Hij wist níet wat hem overkwam.”

Het wordt een…

Dat de zwangerschapstest positief was, hadden de twee absoluut niet aan zien komen. Desalniettemin zijn de twee uiteraard wel door het dolle heen met het nieuws. En ze weten zelfs al wat het geslacht is. Hoewel Kim’s volgers op Instagram gokten dat Kim en Jaap dit keer een meisje zouden verwachten, worden er over een tijdje geen roze maar blauwe muisjes ingeslagen. Het gezin krijgt er – misschien wel op Valentijnsdag, Kim’s uitgerekende datum – namelijk een jongetje bij. Hoe leuk!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

Beeld: Instagram, Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee