Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Kötter over bevalling van zoontje Ted: “Het liep anders dan gepland”

Kim Kötter over bevalling van zoontje Ted: “Het liep anders dan gepland”

Kim Kötter over bevalling van zoontje Ted: “Het liep anders dan gepland”

Dinsdag werd Ted, het derde zoontje van Kim Kötter en Jaap Reesema geboren. Het gezin zit sindsdien op een roze wolk. Maar die bevalling, die liep anders dan Kim had gehoopt. Ze wilde namelijk thuis bevallen, maar dat zat er helaas niet in.

Kim Kötter vertelt over bevalling

Dat laat Kim weten aan Shownieuws. “Ik ben, eerlijk is eerlijk, blij dat de bevalling achter de rug is. Ik zit echt op een roze wolk. Hij heeft vannacht ook goed geslapen, het ziet er allemaal goed uit.”

Medisch

Hoewel ze een thuisbevalling in bad hadden gepland, net zoals bij hun tweede kindje, liep het allemaal even wat anders. Kim moest toch naar het ziekenhuis en daar hebben ze echt moeten helpen. “De vliezen braken op zondag uit zichzelf. Toen kreeg ik 24 uur de tijd om zelf te bevallen thuis, maar dat lukte niet. De weeën kwamen niet, dus toen werd ik medisch.”

Pittige bevalling

Kötter moest worden ingeleid en bij de laatste keer ging het ineens heel hard. “Het was een pittige bevalling! Maar goed, alles is goed gekomen. Het laatste stukje heb ik hem er zelf uit mogen trekken.” Een bijzonder moment, maar ook best even spannend. Toch durfde ze het uiteindelijk aan en heeft ze hem zelf bij het hoofdje en de schouders gepakt om de kleine man eruit te trekken.

Lees ook
Jaap Reesema en Kim Kötter vertellen (létterlijk) in geuren en kleuren over onsmakelijk zwangerschapskwaaltje

Broertje

En Muck en Youp? Die zijn helemaal in de wolken met hun kersverse broertje. “Ted heeft er gewoon twee vaders bij. Ze willen alleen maar erbij. Aaien, vasthouden en verzorgen! Ze zijn heel schattig met hem.” Dat de twee ventjes gek zijn op hun broertje, dat is te zien in het superzoete filmpje dat Kim vandaag op haar YouTube-kanaal plaatste:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story  | Beeld: Brunopress