Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Kötter maakt zich zorgen om baby: ‘Ik heb hem al een tijdje niet gevoeld’

Kim Kötter maakt zich zorgen om baby: ‘Ik heb hem al een tijdje niet gevoeld’

Celebs
Kim Kötter maakt zich zorgen om baby: ‘Ik heb hem al een tijdje niet gevoeld’

Kim Kötter maakte onlangs bekend dat er iets heel bijzonders is gebeurd tijdens deze corona-tijd: de voormalige Miss Nederland en haar man Jaap Reesema verwachten namelijk een derde kindje. “Het was echt een cadeautje. Die andere twee zijn natuurlijk via ivf ontstaan”, vertelde ze toen in een vlog. Toch maakte de presentatrice zich onlangs ineens zorgen toen ze haar kindje al een tijdje niet meer had gevoeld.

Niet meer gevoeld

Ondanks dat de moeder van Muck (4) en Youp (2) al twee keer eerder zwanger is geweest, brengt ook deze zwangerschap zo zijn onzekerheden met zich mee. In haar vlog vertelt Kim dat ze zich toch wel zorgen begint te maken om haar derde spruit. Kim heeft de baby namelijk al een tijdje niet meer gevoeld.

Zenuwachtig

En dat is het niet het enige wat haar onzeker maakt. “Ik hoop dat het goed gaat met de baby. Ik vind dat de buik nu ook constant blijft qua hoe dik die is. Daar word ik dan een beetje zenuwachtig van. Ik hoop dat het gewoon allemaal goed gaat”, zo laat Kim weten.

Lees ook
Op déze verrassende manier kwam Kim Kötter achter haar zwangerschap

Afspraak bij de verloskundige

Kim neemt daarom het zekere voor het onzekere en plant een afspraak in bij de verloskundige om te zien hoe het gaat met de baby. Gelukkig kan de voormalige Miss Nederland hierna opgelucht ademhalen. “Ik was heel gespannen, zoals jullie wel begrepen. Maar het hartje klopte als een gek.”

Werk aan de winkel

Wel laat ze weten dat er werk aan de winkel is. Zo heeft Kim een tekort aan ijzer en vitamine D en is haar bloeddruk is erg laag. Eenmaal terug van de verloskundige slaat ze extra zout en dropjes in, en is ze voor de nodige vitamine D vooral veel buiten te vinden. “Ik zie dat ik meer kleur op mijn gezicht krijg, dus het gaat vast de goede kant op.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

Bron: RTL Boulevard | Beeld: YouTube, Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee