Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Kötter en gezin ondanks aangescherpte maatregelen op vakantie naar Portugal: ‘We waren hartstikke welkom’

Kim Kötter en gezin ondanks aangescherpte maatregelen op vakantie naar Portugal: ‘We waren hartstikke welkom’

Celebs
Kim Kötter en gezin ondanks aangescherpte maatregelen op vakantie naar Portugal: ‘We waren hartstikke welkom’

Voormalig model Kim Kötter deelde een aantal dagen geleden het bericht dat het gezin een paar daagjes op vakantie gaat naar Portugal. Ondanks dat het gebied code geel is – en er dus naartoe gereisd mag worden – vielen vele volgers over deze last minute trip. Op Instagram deelt ze haar nieuwste vlog en daarbij verdedigt Kim haar keuze om toch te gaan.

Kim Kötter op vakantie

Kim en haar gezin zijn niet zomaar vertrokken. De nieuwe opkomende regels hielden hen erg bezig. “Na tientallen belletjes, mailtjes met de rivm’s en overheid van België, Nederland en Portugal maakten we een uiteindelijke beslissing. We kunnen toch gaan.”

Annuleren

Je zou zeggen dat de reis ook gewoon geannuleerd kon worden toen de aangescherpte maatregelen naar buiten kwamen, maar dat lag net wat anders. “Annuleren kan niet want het is code geel,” aldus Kim. Ook was de familie al aangekomen op hun vakantieadres toen de nieuwe maatregelen hier in Nederland ingingen afgelopen dinsdag.

Hartstikke welkom

Kim sluit het bericht af dat ze natuurlijk erg voorzichtig zijn. “Het gebied waar wij zijn is nog geen Corona geconstateerd. We waren hartstikke welkom. Wij zijn gezond, geen klachten. Maar natuurlijk houden wij ons non stop bezig met de ontwikkelingen in Nederland.”

Lees ook
Op de helft: Kim Kötter deelt met 20 weken video van al behoorlijke babybuik

Derde spruit

In augustus werd bekend dat Kim en Jaap nog een derde kindje verwachten. Het stel had het babynieuws door de eerdere zwangerschappen via ivf totaal niet aan zien komen. Hoewel Kim’s volgers op Instagram gokten dat Kim en Jaap dit keer een meisje zouden verwachten, worden er over een tijdje geen roze maar blauwe muisjes ingeslagen. Het gezin krijgt er – misschien wel op Valentijnsdag, Kim’s uitgerekende datum – namelijk een jongetje bij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Herfstvakantie. Het idee was om naar Portugal te gaan. Voor onze #babymoon. Maar de nieuwere opkomende regels hielden ons wel bezig uiteraard. Blijft Portugal code geel, is het verstandig etc. Na tientallen belletjes, mailtjes met de rivm’s en overheid van België, Nederland en Portugal maakten we een uiteindelijke beslissing. We kunnen toch gaan. Sterker nog, annuleren kan niet want het is code geel. (Overigens was dit uiteraard voor de laatste persconferentie van afgelopen dinsdag. Toen zaten we er al een paar dagen. Maar het is nog steeds code geel) Het gebied waar wij zijn is nog geen Corona geconstateerd. We waren hartstikke welkom. Met in het achterhoofd dat Corona steeds dichterbij komt in Loosdrecht en Twente. Sterker nog, zelfs op het kinderdagverblijf. Zou dit wellicht wel juist de juiste timing zijn. Wij zijn gezond, geen klachten. Alles gecheckt. En wat is het goed geregeld in Portugal!! Genieten van ons gezinnetje!!! Combinatie van werk en privé. In een eigen huisje. Super rustig hier. Natuurlijk houden wij ons non stop bezig met de ontwikkelingen in Nederland. Vreselijk wat er gaande is. Maar ook vreselijk wat een verdeeldheid het weer oplevert. In de vlog die gisteren online is gegaan zie je nog mijn vorige en een paar daagjes van afgelopen week. Zo ook een shoot en andere werkzaamheden en afspraak bij de verloskundige. Het gaat ineens zo hard.. de link naar de vlog staat in mijn bio! 🤎

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee