Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Kardashian trekt aanklacht tegen roddelsite in

Kim Kardashian trekt aanklacht tegen roddelsite in

Kim Kardashian trekt aanklacht tegen roddelsite in

Begin deze maand bracht Kim Kardashian naar buiten dat ze serieuze stappen ging ondernemen tegen entertainmentwebsite MediaTakeout. Maar na verontschuldigingen van de website, heeft de realityster haar aanklacht ingetrokken.

‘Leugenachtige dief!’
De reden voor het ondernemen van juridische stappen was dat de website zich op een negatieve manier had uitgelaten over de overval in Parijs, waar Kim slachtoffer van werd. MediaTakeOut schreef dat Kim Kardashian een ‘leugenachtige dief’ is. De site plaatste dat Kim de overval verzonnen had, om zo een flinke schadeclaim te kunnen indienen bij haar verzekeraar. Door deze beschuldigingen eiste Kim een schadevergoeding wegens laster van de entertainmentwebsite.

Rectificatie
Maandag heeft de 35-jarige realityster echter in de rechtbank van Los Angeles laten weten dat ze vrijwillig de aanklacht heeft ingetrokken. De roddelwebsite bood haar verontschuldigingen aan, en plaatste een rectificatie online waarin stond dat de site ‘na grondig onderzoek en het raadplegen van bronnen rond de Kardashians’ toch afstapte van hun eerder ingenomen standpunt over Kim Kardashian.

Bron: Telegraaf

Lees ook: