Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Kardashian sleept roddelsite voor de rechter

Kim Kardashian sleept roddelsite voor de rechter

Kim Kardashian sleept roddelsite voor de rechter

Realityster Kim Kardashian heeft entertainmensite MediaTakeout aangeklaagd. Dit omdat de site schreef dat de celebrity de overval, waar de ster in Parijs pslachtoffer van werd, verzonnen had.

Leugenachtige dief
De aanklacht die de 35-jarige Kim indient tegen Media Takeout, gaat over het feit dat de site haar meerdere malen geportretteerd heeft als een ‘leugenachtige dief’. In de artikelen, die online verschenen, wordt beschreven dat Kim de overval heeft verzonnen met als doel een flinke schadeclaim te kunnen indienen bij haar verzekeringsmaatschappij. Feitelijke ondersteuning aan deze beschuldigingen heeft de site echter niet.

Traumatische ervaring
De claim die Kim indiende tegen de roddelsite, leest dat Kim slachtoffer is geworden van een gruwelijke en traumatische ervaring en bij terugkomst in Amerika opnieuw slachtoffer is geworden van een overval. Met deze tweede overval doelt de realityster op de -volgens haar- onterechte beschuldigingen van de website. De 35-jarige Kim Kardashian eist een schadevergoeding wegens laster, zo meldt de BBC.

View this post on Instagram

Balenciaga. No make up today.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Bron: RTL

Lees ook: