Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Trotse mama Kim Feenstra: ‘Dat-ie dit kan betekent ook dat het voorbij is met de rust’

Trotse mama Kim Feenstra: ‘Dat-ie dit kan betekent ook dat het voorbij is met de rust’

Trotse mama Kim Feenstra: ‘Dat-ie dit kan betekent ook dat het voorbij is met de rust’

Wauw: wederom een nieuwe mijlpaal voor Kim Feenstra en haar gezin. Een aantal weken geleden deelde Kim Feenstra het nieuwtje op Instagram dat haar zoontje al kon staan in zijn box. De volgende mijlpaal is inmiddels ook aangebroken want de kleine Brooklyn is begonnen met kruipen. En dat moet natuurlijk gedeeld worden. 

Kim Feenstra zoontje

Het model deelt twee video’s van twee verschillende dagen. Daarom is te zien dat Brooklyn naar een afstandsbediening en knuffeltje toe probeert te kruipen. Het gaat nog wat lastig en langzaam maar zoonlief geeft absoluut niet op. En dat bewondert mama Kim enorm.

Bewonderen

“Ik leer van jou. Want ik zie hoe vastberaden je bent om de afstandsbediening in je kleine handjes te krijgen. Het zal en moet je lukken. Dat is ook te horen aan je doorzettingsvermogen in de video”, schrijft Kim bij filmpje één dat op 9 juli is gemaakt. “Jij kent geen ‘ik kan het niet’ sterker nog in dit geval is ‘kan niet bestaat niet’ een gouden regel. Je ziet geen belemmeringen en gaat vol overgave de strijd aan met jezelf om te komen waar je wilt zijn. Dat bewonder ik”, aldus een hele trots mama.

Leren van Brooklyn

Ze denkt dan ook dat heel veel mensen kunnen leren van baby Brooklyn. “Ook al komt het omdat je nog geen kennis hebt gemaakt met eventuele belemmeringen. Het feit dat je ze niet kent geeft je een onoverwinnelijke kracht. En daar zouden zoveel mensen iets uit kunnen halen. Een doel stellen. Er naar toe werken. (in dit geval kruipend)”, grapt Feenstra. “We zijn te voorzichtig en leven teveel in ons comfortzone. Al moet ik zeggen dat ik persoonlijk het type ben dat ergens in springt en wel zie hoe dat uitpakt. Kansen liggen namelijk voor het oprapen. Maar wanneer je klein blijft denken zul je nooit het grotere plaatje kunnen zien”, sluit Kim Feenstra haar bericht af.

Lees ook
Zoontje Kim Feenstra behaalt nieuwe mijlpaal en dat is flink slikken: ‘Waar is mijn baby eigenlijk gebleven?’

Kruipen

In video twee, die twee dagen later op 11 juli is gemaakt, zie je het zoontje van Kim weer kruipend naar een knuffeltje zoeken. Daarmee benoemt ze nogmaals de vastberadenheid van haar zoon, maar ook dat Kim zelf – als volwassen vrouw – veel leert van al deze kleine ontwikkelingen. Ook heeft het model door dat ze vanaf nu erg alert gaat moeten zijn in huis. “Dat-ie kan kruipen betekent ook dat het voorbij is met de rust. Ik heb mijn mindset in ieder geval al weer aangepast!”, aldus Feenstra die haar eigen wijze woorden alvast opvolgt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram