Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ondanks maatregelen gewoon op reis: coronacriticus Kim Feenstra deelt vakantiefoto vanaf Curaçao

Ondanks maatregelen gewoon op reis: coronacriticus Kim Feenstra deelt vakantiefoto vanaf Curaçao

Ondanks maatregelen gewoon op reis: coronacriticus Kim Feenstra deelt vakantiefoto vanaf Curaçao

Hoewel het advies klinkt om alleen naar het buitenland te reizen als het strikt noodzakelijk is, voegt Kim Feenstra (35) zich bij het rijtje BN’ers dat ondanks de maatregelen tóch op vakantie gaat. Samen met haar man en zoon is het model, dat zich kritisch heeft uitgelaten over het coronabeleid, naar de Nederlandse Antillen gevlogen.

Kim Feenstra op Curaçao

Waar Katja Schuurman en Nicolette Kluijver hun tripje naar de Nederlandse Antillen nog probeerden te verhullen, komt Kim er openlijk voor uit dat ze het vliegtuig is ingestapt. Het model plaatste gisteren een foto van haar zoontje Brooklyn die ligt te slapen op een kleedje. “Jetlagged, maar nog steeds een baas”, schrijft ze erbij. Kim deelt ook de locatie: Kontiki Beach Resort, op het zonovergoten eiland Curaçao.

Verjaardag vieren

De verjaardag van Kim’s vriend, Stanley Tailor, lijkt de aanleiding te zijn van de zonvakantie. Hij mocht maandag 39 kaarsjes uitblazen. Op haar Instagram Stories is te zien dat ze een verjaardagsetentje hebben in Baoase, een luxe resort op het eiland.

Lees ook
Volgers liggen dubbel: Kim Feenstra deelt hilarische maar herkenbare realiteit van moederschap

Kritiek op beleid

Het model steekt haar mening over het coronabeleid niet onder stoelen of banken. Kim noemt de campagne rondom de pandemie “KAA UU TEE”. In die campagne wordt opgeroepen je te laten vaccineren, zodat iedereen straks meer vrijheid heeft. “Want als je je niet zou willen laten vaccineren? Mag je dan straks minder meedoen aan je oude leven voor corona?” Daarom roept de brunette de overheid op om de mensen beter te informeren over het vaccin. “Maar als je ‘bekend’ bent moet je je mond houden. Vooral als je ook nog model bent. Zucht.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram